fbpx

Tilbud for abonnenter


Vis:
Sortér på:
NY - Kommas Havnelods 2023-2025

399,00 DKK

Ny udgave af KOMMAS HAVNELODS 2023 - 2025

BEMÆRK: Prisen er inkl. fragt / levering

'Biblen' om bord. Kommas havnelods er din uundværlige guide som sejler, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne - i alt over 1000 havne. Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande. Der er besejlingsvejledninger, havnenes faciliteter er tegnet ind på kortene og vist i piktogrammer. Den er opdateret med web- og mail-adresser, samt evt. mulighed for online-booking er angivet. Nærliggende seværdigheder er ligeledes beskrevet, i den bog, som alle bør have med om bord. Som abonnent på Bådmagasinet kan du her gøre et kup.

Duelighedsbevis

298,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 100,-

Et fuldt kompendium til Duelighedsbeviset.

En uundværlig håndbog for alle der vil tilegne sig den kundskab, der skal til for at tage et Duelighedsbevis, og blive mere kompetent på vandet.  

1. udgave - 1. oplag 2021. 

Yachtskipper af 3. grad

398,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 150,-

Et fuldt kompendium til Yachtskipper 3, rigtig flot bog fra Watergames.

En uundværlig håndbog for alle der vil tage en Yachtskipper 3, eller til dig der vil dykke ned i reglerne og livet til søs. 

3. udgave - 1. oplag 2021. 

11 METER FRIHED

284,00 DKK

BEMÆRK, samlet pris inkl. levering:

11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt. BEMÆRK: Prisen er en særpris til Bådmagasinets læsere, og inkl. fragt / levering.

Håndbog i Dieselmotor

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i Dieselmotor. Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om bådens dieselmotor, så er Andrew Simpsons håndbog næsten en uundgåelig bog i den maritime bogreol. Bogen er letlæst og er fyldt med grundige illustrationer, der hjælper dig, når du har brug for det. Pris 149 kroner plus forsendelses/ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejl og rig - håndborg i trim

348,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejl og rig - håndborg i trim. Håndbogen hvis du vil blive klogere på sejl og rig. Opdateret viden om hvordan sejl og rig trimmes og sættes op i alle forhold. Gode illustrationer, der gør teksten nemmere at forstå. Skrevet af en af Bådmagasinets journalister, Øyvind Bordal. Pris 299 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 348 kroner.

VHF - komplet guide til brug af VHF

199,00 DKK

Her kan du købe og læse VHF - komplet guide til brug af VHF. Bogen indeholder vigtig baggrundsviden, der vil komme den, der tager eller ønsker at tage prøven til VHF/SRC certifikat, til gode. Bogen opfylder Søfartsstyrelsens krav til undervisningsmateriale til kurset. Kombinationen af letlæst tekst, råd fra eksperter, gode farveillustrationer og opdaterede dækningskort sikre at stoffet bliver enkelt og interessant. Prisen er 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Spinlock Deckvest Lite

999,00 DKK

Dette tilbud gælder KUN for eksisterende abonnenter på magasinet BÅD - for såvel online som printabonnenter.

Strøm om bord

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Strøm om bord. Strøm om bord på en båd kan være en kompleks sag. Denne håndbog giver gode råd til dit 12 volts system om bord. Hvordan sikrer man, at man ikke begår fejl - og hvordan reparerer man et system? Strøm om bord kigger også på problemløsning, strømbesparelse, landstrøm og korrosionsbeskyttelse.

Kurv

Din kurv er tom!