fbpx

Køb Bådmagasinet online - men også 'Print on demand'

Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer / tablet eller mobil, og en internetforbindelse. Herunder har du mulighed for at købe en pdf-version af Bådmagasient.

Med et online abonnement til kr. 35,-/mdr. får du også adgang til arkivet, hvor du finder samtlige udgaver og Danmarks maritime rigsarkiv. Dette abonnement kan, ved blot et enkelt tryk på 'stop' opsiges - eller genstartes, til enhver tid, du bestemmer selv.

Print on demand - GRATIS PORTO:
Men, rigtig mange foretrækker at sidde med den trykte udgave foran sig, og du kan købe den aktuelle trykte udgave, og få sendt direkte til din postkasse, via Bladkompagniets website - magsroom.dk 

Du betaler ikke mere end hvad Bådmagasinet koster i butikkerne, da magsroom betaler portoen. Bestil den aktuelle udgave, og få den direkte hjem i din postkasse - lev. 2-4 hverdage.  


Vis:
Sortér på:
BÅD 587

85,00 DKK

Bådmagasinet #587 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

Du kan også vælge at købe BÅDMAGASINET via nettet, og på få dage få det leveret gratis hjemme i din postkasse.

'Magsroom.dk' betaler portoen - klik her

BÅD 586

85,00 DKK

Bådmagasinet #586- husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

Du kan også vælge at købe BÅDMAGASINET via nettet, og på få dage få det leveret gratis hjemme i din postkasse.

'Magsroom.dk' betaler portoen - klik her

BÅD 585

85,00 DKK

Bådmagasinet #585 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

Du kan også vælge at købe BÅDMAGASINET via nettet, og på få dage få det leveret gratis hjemme i din postkasse.

'Magsroom.dk' betaler portoen - klik her

BÅD 584

85,00 DKK

Bådmagasinet #584 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

Du kan også vælge at købe bladet via nettet, og på få dage få det leveret gratis hjemme i din postkasse. 'Magsroom.dk' betaler portoen - klik her

BÅD 583

85,00 DKK

Bådmagasinet #583 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

 

BÅD 582

85,00 DKK

Bådmagasinet #582 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

 

BÅD 581

85,00 DKK

Bådmagasinet #581 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

 

BÅD 580

85,00 DKK

Bådmagasinet #580 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

 

BÅD 579

85,00 DKK

Bådmagasinet 579 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

 

BÅD 578

85,00 DKK

Bådmagasinet 578 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

BÅD 577

85,00 DKK

Bådmagasinet 577 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

BÅD 576

85,00 DKK

Bådmagasinet 576 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

BÅD 575

85,00 DKK

Bådmagasinet 575 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

BÅD 574

79,95 DKK

BÅD 574 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

BÅD 573

79,95 DKK

BÅD 573 - husk at få vist magasinet i fuld opslag. Magasinet leveres som pdf. Du finder 'download' i det grønne felt, som fremstår af din kvittering, som du modtager på mail.

Kurv

Din kurv er tom!