fbpx

Gør det selv


Vis:
Sortér på:
Gør jollen vinterklar

24,00 DKK

Vintersæsonen står for døren og den skal udnyttes til
sejlads ikke mindst kapsejlads. Et servicetjek af sejljollen
er påkrævet. Følg med i hvordan du sikre, at vinterens
sejladser bliver en dans på bølgen blå uden havarier.

GDS-laker når vejret er til det

25,00 DKK

Lakeret træ, om det er mahogni, fyr eller teak, er en nydelse forLakeret træ, om det er mahogni, fyr eller teak, er en nydelse forøjet, når det er nylakeret. Modsat giver en dårligt vedligeholdtlakoverflade indtryk af gammel sur båd, som er delvis opgivet.Sørg for at få sejlerglæden ved båden tilbage med en helt nyblanklakeret træoverflade. Se her i artiklen hvordan....

Læs hele artiklen 

Pris: 25 kroner / 6 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

GDS - Nyt cockpit, Teak træ

15,00 DKK

Sejl, nyd og bliv glad for den gamle båd. Det er formålet med at forny cockpittet med lækker ny teaktræsbelægning. Vi bringer her første af to dele, hvor du forvandler det gamle slidte cockpit til et nyt, med en helt ny Gør-Det-Selv metode.

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 05/2019

GDS - Påhængsmotoren

15,00 DKK

Om du sejler sommer eller vinter, så skal påhængsmotoren, stor eller lille, have den samme vedligeholdelse. Se hvordan du nemt og bekvemt giver motoren lidt service, som betyder ekstra mange sæsoner i den sidste ende.

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 05/2019

Forny båden med maling, folie eller polering

10,00 DKK

Få din trætte båd til at funkle som ny.

GDS Hak i stævnen

10,00 DKK

En tur op i molen med lidt for meget fart, gav den udsatte stævn en hård medfart. Gelcoat er bådens yderste lag, og især i stævnen er den mest udsat for knubs ved tillægning og manøvrer. Sådan reparerer du den brutale afskrabning og det lille hul, mens båden ligger i vandet.

Beneteaus nye Oceanis 46.1

10,00 DKK

Beneteau har med deres Oceanis 46.1 skabt en banebrydende båd. BÅDs testsejler vover det ene øje og forudser, at den kommer til at stå som årtiets højdepunkt inden for performance cruising.

Kurv

Din kurv er tom!