fbpx

Interview/portræt


Vis:
Sortér på:
nyt projekt og ny båd

20,00 DKK

Trine og Søren har planer – store planer. De vil på langtur med deres børn om to år, og indtil da vil familien på fem og deres hund bo om bord på deres nyindkøbte Mamba 36. Det er ikke alle, der tror på deres projekt, men Trine står fast – for hvor der er vilje, er der vej.

Læs hele artiklen 

Pris: 20 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Nyhavns sidste pirat

20,00 DKK

Nyhavns sidste pirat.

Du hører ham, før du ser ham, hvis du går en tur ved Nyhavnsbroen i København.Jes Schmidt kan lide at hilse og snakke med folk. Han opkøber både, sætter dem i stand, sælger dem eller beholder dem. Senest er en 64 fod Mason sejlyacht sat til salg. Pengene skal bruges på en større skude. At gå på pension er uforståelig snak for Nyhavns sidste pirat.

 

Læs hele artiklen 

Pris: 20 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Diesel elektrisk fremdrift

25,00 DKK

Da BÅD besøgte Linssen værftet i Holland blev vi præsenteret for en interessantintegreret diesel-elektrisk fremdrift- og manøvreløsning.

Læs hele artiklen 

Pris: 25 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Distance kapsejlads - claus hamdrup

15,00 DKK

Claus Hamdrup harClaus Hamdrup harmange gode historierfra sine utalligedistancekapsejladser ogfortæller gerne om sineoplevelser med et lunt glimti øjnene.

Læs hele artiklen 

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Antigua classic yacht regatta

15,00 DKK

Antigua classic yacht regatta  - skipper Seth Saltzman beskriver sig selv som født 100 år for sent. 
Men han nægtede at opgive drømmen om at sejle traditionelle skonnenter på fuld tid. Idag er han en af verdens bedste til sit særlige job.

Læs hele artiklen 

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Halvard Mabire - 50 gange over atlanten

15,00 DKK

Den franske sejlerlegende er ved at passere en halv million sømil med offshore kapsejlads – singlehand eller doublehand. Det er ca. 19 gange jorden rundt. Men han er ikke meget for at tale om det.

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 05/2019

Jan Hansen - Jeg er høj på tanken - Figaro 2

20,00 DKK

Hvad får en mand, der det meste af livet har fokuseret på sejlsport som holdsport til at gå "all in" på single- og soublehand-sejlads og købeen fuldblodsshorthand-racer og hvad koster det? BÅD har talt med Jan hansen om hans Figaro 2 Projekt.

Pris: 20 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 05/2019

Line Markert

15,00 DKK

DS-FORMAND LINE MARKERT ”Dansk Sejlunion skal facilitere klubbernes egne ideer” Line Markert har været DS-formand i to år. Hendes vision handler om at klubberne skal gøres stærkere. Men hvordan?

Havets batman

20,00 DKK

Pete Bethune tog lån i huset. Byggede en trimaran. Sejlede Jorden rundt på biobrændstof og satte verdensrekord. Mistede sin båd, da han kolliderede med hvalfangere i Antarktisk. Nu har den 53-årige
newzealandske kaptajn samlet et team ex-militærfolk, som vil stoppe overgreb på naturen.

Neil Pryde om ol-debatten

10,00 DKK

Lad levende klasser vise vej

Klog af skade kommer Neil Pryde med en klar advarsel til World Sailing: Lad være med at skabe nyt udstyr specielt til OL. Lad markedet vise vej. OL-klasser skal være kommercielt levedygtige.

Portræt af Mogens Brinks

10,00 DKK

Passioneret Passioneret havsejler og organisator

Mogens Brinks, KDY, har i hele sin sejlerkarriere brændt for havkapsejlads som aktiv sejler og bådejer, og har samtidig ydet en kæmpeindsats for sejlsporten i sin klub, i Dansk Sejlunion, internationalt i ORC og RORC. Vi tegner her et portræt af den passionerede sejler.

Svend Yrvind Min båd og jeg

15,00 DKK

Sven Yrvind er en utrættelig verdenssejler, der bygger sine egne små både. De seneste to var han ikke tilfreds med, så nu er den snart 80-årige svenske sejler i gang med en ny båd på kun Sven Yrvind er en utrættelig verdenssejler, der bygger sine egne små både. De seneste to var han ikke tilfreds med, så nu er den snart 80-årige svenske sejler i gang med en ny båd på kun 5,8 meter, som han vil runde Kap Horn med på sin næste tur.

Kurv

Din kurv er tom!