fbpx

Øvrige


Vis:
Sortér på:
De fleste ulykker sker ikke i dårligt vejr

15,00 DKK

DET ER EN MYTE, ATDET ER EN MYTE, ATALVORLIGE ULYKKEROFTEST SKER I DÅRLIGT VEJR!

Læs hele artiklen her:

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Hollands værfter

20,00 DKK

Strømlinet design kendetegner Van den Hoven i dag. Der bygges 3-4 nye både om året i størrelser fra 15 til 21 meter. En 24 meter er på vej.

Line Markert

15,00 DKK

DS-FORMAND LINE MARKERT ”Dansk Sejlunion skal facilitere klubbernes egne ideer” Line Markert har været DS-formand i to år. Hendes vision handler om at klubberne skal gøres stærkere. Men hvordan?

Produktionsfejl ødelagde en hel sæson

10,00 DKK

Ny grøn bundmaling fejlede i test. Det gik gruelig galt, da danske EnCoat ApS skulle teste deres nye bundmaling i praksis på 30 lystbåde, og deltage i BÅDs bundmalingstest. Alle testens både fik vild begroning. Her forklarer bestyrelsesformanden i EnCoat Jacob Holmblad, hvorfor malingen ikke fungerede.

Verdens længste sejlads i enmandsjolle 49 dage alene til søs

15,00 DKK

En fire meter lang jolle, 27 kilo bagage og kun vinden som drivkraft. Sove på øde sandstrande under båden. Hele den norske kyst fra nord til syd –
gennem vinter, forår og sommer. Magne Klanns fortæller om en unik sejloplevelse, som gav ham plads i Guinness Rekordbog.

E-sejlads kommer

10,00 DKK

E-sejlads kommer

Computerspil er en voksende idræt med professionelle spillere, som tjener millioner. Nu kommer Virtual Reality (VR) også til sejlsporten. En ny og interessant rekrutteringsplatform for nye sejlere er på vej.

Ketchen Akela hædret med Harpunloggen

15,00 DKK

Forelskelse Forelskelse ved første blik - Ketchen Akela hædret med Ketchen Akela hædret med Harpunloggen

Bendix Sandfoss Laxvig havde altid sejlet moderne både, da han forelskede sig i den forsømte 66 fods Akela. Over de næste otte år renoverede han den elegante båd.

Talisker Whisky Atlantic Challenge

15,00 DKK

Tværs over Atlanterhavet i en robådDu kommer til at tænketanken til ende.

Talisker Whisky Atlantic Challenge er en ro-konkurrence på 3000 sømil tværs over Atlanten. Den er i gang lige nu, og kan følges online. Danske Carsten Olsen ejer og driver det verdenskendte race, som tit ændrer deltagernes liv.

Race for Water

10,00 DKK

Katamaran i kamp for havmiljøetPlastik i havet skal stoppes

Verdens største soldrevne fartøj Race for Water sejler på en blanding af sol, brint og vind. Det er på vej jorden rundt for at vise verden, hvordan man kan forvandle plastik til brændstof, og hvordan vi undgår, at plastik ender i havet.

Tværs over Atlanterhavet i en robåd

10,00 DKK

Du kommer Du kommer til at tænketanken til ende

Talisker Whisky Atlantic Challenge er en ro-konkurrence på 3000 sømil tværs over Atlanten. Den er i gang lige nu, og kan følges online. Danske Carsten Olsen ejer og driver det verdenskendte race, som tit ændrer deltagernes liv.

Sejlsport ud af Paralympics

10,00 DKK

Drømmen, der brast

For olympiske sejlere er det ved at være tid til at geare op til næste OL. Men ikke for de handicappede. Sejlsport er nemlig ikke med i Paralympics længere. For olympiske sejlere er det ved at være tid til at geare op til næste OL. Men ikke for de handicappede. Sejlsport er nemlig ikke med i Paralympics længere.

Kurv

Din kurv er tom!