fbpx

Tursejlads


Vis:
Sortér på:
Kanalsejlads i Europa

24,00 DKK

Hvis du kun kan leve med store bølger
langt fra de fjerne kyster og mange timer
på åbent vand, så er kanalsejlads sikkert
ikke noget for dig. Indtil du har prøvet det.

nyt projekt og ny båd

20,00 DKK

Trine og Søren har planer – store planer. De vil på langtur med deres børn om to år, og indtil da vil familien på fem og deres hund bo om bord på deres nyindkøbte Mamba 36. Det er ikke alle, der tror på deres projekt, men Trine står fast – for hvor der er vilje, er der vej.

Læs hele artiklen 

Pris: 20 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

På langtur i en motorsejler LM 32 blue dane

25,00 DKK

Man kan da ikke krydse et ocean i enan kan da ikke krydse et ocean i en motorsejler! Vi ved ikke rigtigt helt hvorfor, men mange sejlere har en idé om, at man helst skal af sted på sådan et togt i en”rigtig” sejlbåd. Men det har vores motorsejler LM32 heldigvis ikke hørt noget om.

Læs hele artiklen 

Pris: 25 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

At krydse verdens have og finde andre verdener

20,00 DKK

Hvis man sejler langt væk, møder man andre kulturer. Og hvis man har øjnene med sig, er det alene grund nok til at krydse verdenshave. Her er et blik ind i denmentalitet, som hersker i den anden ende af passatvinden.

Læs hele artiklen 

Pris: 20 kroner / 2 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2019

Bascayen

25,00 DKK

Familiesejlads i Grækenland

25,00 DKK

Grækenland består af mere end 2500 øer, og mange af dem ligger med en relativ  kort distance imellem –  så det er nemt at foretage  sejlads fra ø til ø, der også  er kendt som ø-hop.

Der er en grund til, at vores familie med to voksne og tre børn bliver ved med at vende tilbage til Grækenland for at sejle.

Pris: 25 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 05/2019

Sejl en tur til Nordtyskland

25,00 DKK

Ud for den tyske Østersøkyst ligger den dejlige ø Rügen, der med sit bølgende landskab og mange lystbådehavne er et oplagt udflugtsmål for danske fritidssejlere. Lige ud for øen ligger den gamle hansestad Stralsund, der lokker med historiske bygninger og en livlig havnestemning.

Dejlige oplevelser på Europas sydligste fjord

20,00 DKK

Boka-bugten i Montenegro

I Montenegro lokker den luksuriøse Porto Montenegro med et festfyrværkeri af eksklusive sejlbåde, og en sejltur rundt i den omkringliggende Boka-bugt er fyldt med spændende oplevelser.

Sejlet over atlanten: Mine røde bukser

31,25 DKK

Har man sejlet over Atlanten, kan man retmæssigt gå i røde bukser. Men der er mange måder at gøre det på. Her er en sandfærdig og personlig beretning om den hårde vej. Jeg har set masser af især ældre mænd i røde bukser på havnene rundt omkring. Jeg troede bare det var en slags maritim mode på linje med Docksides. Aldrig før har jeg vidst at de røde bukser havde en direkte, symbolsk betydning – at de var en slags nautisk skalp. Men nu ved jeg at jeg selv kunne have vandret fornøjet omkring på havnene iført røde bukser siden det herrens år 1987. Pris: 15 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 02/2011

Kurv

Din kurv er tom!