fbpx

Danskerne vil have familiebåde med kahyt

Inkluder i Newsletter: Ja

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

Brugerundersøgelsen blev gennemført på importørens egen hjemmeside www.mercurymarine.dk i løbet af december og januar, hvor der blev spurgt ind til præferencer til drømmebåden. Knap 200 personer valgte at deltage i undersøgelsen, og af de der reelt besvarede, havde hele 37 % en familiebåd med kahytsplads øverst på ønskesedlen.

Ingen tvivl om at det passer rigtig fint ind i sortimentet hos bådmærkerne Quicksilver og Bayliner. Begge populære bådmærker kommer i år med en helt nydesignet kahytsmodel, der henvender sig til den sportslige familie, med behov for overnatning til maksimalt 2 voksne og 2 børn.

Når Danmarks største bådudstilling BOATSHOW 2019 slår dørene op i Fredericias Messe C i weekenderne 22-24 februar og 28 februar til den 3 marts, vil det være muligt at opleve nyhederne på nærmeste hold ved henvendelse på Jørgensen og Dahl standen i hal A (A1108).

Bayliners udgave hedder VR6 Cuddy, og byder på mange lækre detaljer både til soldyrkeren og til familien på ferietur ombord. Har familien hang til vandsport er det naturligvis ikke noget problem. Båden leveres både med Mercury indenbords MerCruiser motor såvel som højtydende Mercury påhængsmotor.

Artiklen fortsætter under dette foto

034a9174 baylinervr6cuddy

 

Quicksilvers nyhed hedder 675 Cruiser, og er uhørt elegant og lækker i designet. Som hos Bayliner er der plads til hele familien, med gennemtænkte detaljer hvad angår opbevaringsrum, kahytsplads, vandsport og komfort.

Er du kommet så langt som til besøg på standen, vil du opleve, at her er der både og motorer for snart sagt enhver smag. Med en standstørrelse på omk. 800m2, er der nok at kigge på. Hvorfor ikke også deltage i konkurrencen på standen om en Mercury påhængsmotor? Motormærket fylder 80 år i år, og det fejres naturligvis med en frisk konkurrence på standen. 

 BOATSHOW 2019 - Finder sted i Fredericia, messe C i weekenderne 22 – 24 februar & 28 februar – 1. marts 2019. Bayliner, Quicksilver, Mercury med mere findes på stand nr. A1108.

Læs mere om BOATSHOW her, og se mere om Mercury Marine Danmark på deres YouTube kanal her:

 

Fakta:
Bayliner:Motorbåden til afslappet sejlads. Sortimentet dækker over kvalitetsbåde til vandsport, weekend & ferieture. Leveres med højtydende Mercury motorer. Se mere på www.mercurymarine.dk/boats/bayliner. Quicksilver: Her finder du både for enhver smag og næsten enhver størrelse. Uanset om du foretrækker den velpropertionerede båd til hobbyfiskeri, båden til vandsport eller ferieture med familien finder du den i Quicksilvers sortiment. Leveres med højtydende Mercury motorer. Se mere på www.mercurymarine.dk/boats/quicksilver
Udvalgte artikler *