fbpx

All-round bådmotor fra Mercury gør livet nemmere

Inkluder i Newsletter: Ja

Hos Mercury Marine har de et mundheld: 'Det skal være sjovt at være på vandet – altid!'

Og det er sjovt at være på vandet, når styringen af båden er nem. Når den accelererer ud af vandet let og effektivt, – og når man i sit inderste indre ved at man har sparet penge på den seneste nye model. Det hele gør sig gældende ved den seneste opdatering af Mercury´s 15-20 hk 4-takt påhængsmotorer.

Det med styringen først
Selve gashåndtaget kan indstilles til betjening med højre eller venstre hånd. – Altså fuldstændig til brugerens præferencer. Det kan også indstilles vertikalt så man altid har det indenfor rækkevidde, uanset hvad der laves om bord. Det låser automatisk ved enten 45 eller 73 grader, hvilket er praktisk når der eksempelvis fiskes eller sejles med påhæng.

Farten
Påhængsmotoren har tabt sig 7 kg på den seneste opdatering. Kombineret med en helt ny tocylindret motorblok, er der garanti for en hurtig acceleration. Naturligvis med elektronisk indsprøjtning så opstarten altid er hurtig og effektiv.

Besparelse
Netop nu er der annonceret besparelse på op til kr. 2.600,- på disse motorer

Det er ikke uden grund at Mercury har lagt sig i selen for at fintrimme deres påhængsmotorer indenfor denne kategori. Det er nemlig nogle af de mest benyttede motorstørrelser herhjemme. De passer både til den lidt større gummi-/RIB-båd såvel som til et bredt udvalg af joller. Sejles på søer, er der ofte begrænsninger på hastigheden, hvorfor det giver mening at montere en lidt mindre motor på en motorbåd, der ellers ville kunne sejle med en 50-80 hestes motor.

Nærmeste Mercury forhandler med tilbud på 15-20 hk motorer findes på www.mercurymarine.dk

Fakta:
Motortype: 2 cylinder, 4-takts motor
Vægt: 45 kg
Heste: 15 og 20 hk
Med EFI (Elektronisk brændstofindsprøjtning)
Aksellængde: 3 forskellige
Opstart: Vælg mellem elektrisk, manuel, styrehåndtag eller fjernbetjening.

 


Under fællesnavnet Mercury Marine importerer virksomheden Jørgensen & Dahl Mercury bådmotorer samt en lang række bådmærker.

Læs mere på: www.mercurymarine.dk

Følg Jørgensen & Dahl på FaceBook her
Tryk her for at se flere video på virksomhedens kanal.
Udvalgte artikler *