fbpx

Sejlerdrømme på tilbud

Inkluder i Newsletter: Ja

Varemærkerne Quicksilver og Bayliner er gået sammen med de danske bådhandlere om at kunne tilbyde helt uhørte rabatter på lagerførte både netop nu.

Coronakrisen har mange ansigter, og et af dem er at der netop nu sættes ekstra meget fokus på sommerferie i Danmark.

"Det kan lyde kedeligt for nogle, men behøver bestemt ikke at være det", lyder det fra de danske bådforhandlere. Hvorfor ikke nyde Danmarks kyster om bord på en helt ny, lækker Quicksilver eller Bayliner motorbåd?

Mange bådtyper
"Mulighederne for selve bådtypen er mange, hvorfor stort set ethvert ønske og budget kan imødekommes", lyder det fra en af de store forhandlere. 

Ønskes en båd til længere ferieture med kahyt, gode køkken faciliteter & bad, eller skal det "bare" være båden til aktiv vandsport og leg ved stranden. Måske skal det i virkeligheden være lige midt imellem: Altså en båd med lidt mindre kahyt, men stadig designet til det aktive liv på vandet? Er man entusiastisk hobbyfisker, der ønsker sig båden med plads til familien, til fisketure med drengene og den rendyrkede afslapning, - så finder man det også i det brede sortiment. 

God besparelse i en atypisk tid
Frem til den 15 maj er der mulighed for besparelser på helt op til kr. 90.000,- på allerede lagerførte modeller hos de danske Quicksilver og Bayliner forhandlere. 

Rabatten indikerer hvor atypisk en tid vi lever i. Normalt ville det aldrig kunne finde sted, idet disse både på det nærmeste rives væk hvert forår. Coronakrisen har sat tingene mere i stå end normalt, og derfor får du i år mulighed for at erhverve den drømmebåd, der ellers normalt kan være udenfor økonomisk rækkevidde.

FAKTA
Varemærker på kampagne: Quicksilver og Bayliner

Kampagnen dækker: Lagerførte både

Kampagnen udløber: 15. maj 2020

Besparelse op til: kr. 90.000,-
Udvalgte artikler *