fbpx

Bliv testsejler for en dag - deltag i en markeds-undersøgelse

Inkluder i Newsletter: Ja

Yamaha Motor samler en gang om året hele deres forhandlernetværk samt pressen, til et par test-dage ved Tanumstrand i Sverige.

Fra Danmark har Bådmagasinet deltaget mange gange, og vi kan da skrive under på der bliver givet gas, både på vandet, men også på land, hvor motorbåds-nørderne kan få vendt enhver ide, - hvad de syntes godt om, og hvad der måske kunne gøres bedre. Alt sammen for at få det bedste produkt på markedet, og ikke mindst opleve kommende sæsons nye modeller.

Nu kan du - sammen med en ven, blive ‘testkører’ ved arrangementet ‘All you can boat’ for en dag. Få en på opleveren, når Yamaha næste gang i uge 37 afholder deres store test. 

Der trækkes lod om pladser fra både Danmark, Norge og Sverige - alle tre Skandinaviske lande vil være repræsenteret blandt læsere - det eneste du skal gøre, er at deltage i Yamahas store undersøgelse, hvor de søger information om hvad det reelt vil sige at være bådejer?

Skandinavisk undersøgelse
Yamaha Motor går nemlig i gang med sin største relancering siden starten i 1953, hvor man blandt andet ønsker at tydeliggøre Yamahas rolle og solide historie i bådmotorbranchen. Som et led i relanceringen starter Yamaha Motor derfor nu en stor undersøgelse i hele Skandinavien, for at forstå, hvem den typiske bådejer er, og hvad det egentlig er, der tiltrækker sejlsport.

Undersøgelsen, der går under navnet "en bådejers bekendelser", gennemføres frem til 19. februar. 

Blandt de spørgsmål, Yamaha Motor blandt andet håber at få svar på, er hvad der er det bedste og hvad der er de største udfordringer, ved at eje en båd?

Du får mulighed for at pege på hvilke udgifter skandinaverne gerne vil reducere til gavn for deres bådejerskab, ligesom man håber efterfølgende at kunne bringe en fascinerende samling af historier og anekdoter, som bådejere fra hele Skandinavien kan relatere til - hvad har været din bedste eller værste oplevelse som bådejer?

Deltag gerne i undersøgelsen. Det tager højst fem minutter at svare, og ønsker du at deltage i lodtrækningen om at blive ‘testkører’ for en dag, så er det naturligvis vigtigt at du skriver din mail - dette er dog ingen krav. 

Klik på linket og deltag i undersøgelsen, samt lodtrækningen om at blive 'test-sejler' for en dag. (eksternt link, red.)


Galleri
Udvalgte artikler *