fbpx

Sejler fundet død på grundstødt båd

Inkluder i Newsletter: Ja

En sejlbåd med en død mand om bord, gik lørdag på grund ved Southbroom Beach, en strand på den sydøstlige kyst af Sydafrika. De menes, at han er død af naturlige årsager.

Det er et mysterie, hvordan en sejlbåd med en død mand om bord, kunne sejle i tre dage med ingen ved roret. Båden, ‘Çherch óu L.S’ havde ødelagte og iturevne sejl, og sejleren har formentlig været død i nogle dage.

Båden blev spottet ud for Southbroom Beach lørdag d. 15. december, hvor lokale og turister fik trukket båden op på stranden ved kystbyen Southbroom i provinsen KwaZulu-Natal. Det lokale politi blev tilkaldt, og fandt det sammenfaldne og nedbrudte legeme af en ældre sejler under dæk.

Politiet mener, at det er en 69-årig franskmand – ifølge hans pas der blev fundet om bord. Politiet mener også, at han er død af naturlige årsager, måske hjertestop, men det er ikke bekræftet. Båden, ‘Çherch óu L.S’ er sandsynligvis indregistreret i Papua New Guinea.

Franskmanden var på vej fra Port Elizabeth til Durban, og båden blev skyllet i land mindre end 100 sømil fra havnen. Politiet tilbageholder navnet på sejleren indtil de nærmeste pårørende er underrettet


Kort nyt

Ocean Globe Race: Håbet lever stadig for Translated 9

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Kapsejlads

Følg med Live når Charles Caudrelier krydser mållinjen

Udvalgte artikler *