fbpx

Nathan Outteridge - back in the game

Related Articles: SailGP til Nathan Outteridge - har du penge kan du få, har du ingen må du gå...

Det er ikke mere end tre uger siden SailGP pænt sagde farvel til det Japanske Team med Nathan Outteridge - vi skrev om det her på sitet, 'Nathan Outteridge - har du penge kan du få, har du ingen må du gå'...

I samme artikel vovede vi det ene øje, og påstod at flere hold i fleeten, kunne få glæde af Outteridge. Der gik da heller ikke lang tid før et af de nye teams fik lavet en aftale med den 36 årige rutinerede australske skipper.

Team Switzerland
Det helt nye Team Switzerland er næste generation af foilende SailGP deltagere, og de har helt naturligt svært med at følge med de andre teams. Det gør de nu noget ved. Teamets skipper, Sébastien Schneiter som forøvrigt er yngste skipper i feltet, træder et skridt til side for at lære - og ja, du gættede nok rigtigt, af læremester Nathan Outteridge.

Det er ikke meningen at Outteridge skal overtage holdet som sådan, men han vil sejle båden her i København om få dage, og Sebastien Schneiter vil suge til sig af viden - det er planen på sigt, at Schneiter igen skal overtage roret, teamet har en drøm om at løfte sig fra deres i øjeblikket sidsteplads.
SailGP

Highlights fra Cadiz

World Match Racing Tour

KDY Match Racing tilbage på verdenskortet - fra 0 til Grade 1...

Kort nyt

Orkan i Florida: Bådejere trodser vejret og sejler ud - se...

World Sailing

Russiske og hviderussiske officials taber appel - forbliver...

Kort nyt

Forbud mod sejlads ved de tre gaslækager i Østersøen

Surf

Caroline Küntzel vinder APP World Tour i Sydkorea

★ Artikel

★ Design: Er den grimme ælling også den hurtigste?

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?