fbpx

Ainslie og Team GBR i big hit - se video

Related Articles: Sir Ben Ainslie og hans GBR-team på grund - foils smadret, tvivlsom til start fredag!
Inkluder i Newsletter: Ja

OPDATERET: Som du allerede i går kunne læse her på Bådmagasinet, så gik det helt galt for Ben Ainslie og hans britiske SailGP team, da de under dagens træning ramte en sten i vandet. Det BURDE bare ikke kunne ske!

Men men, vi vover et øje. På nedenstående video ser man netop et par af de store arbejdsbåde/gravemaskiner som udgraver bunden i området til den kommende Lynetteholm. Mon en af disse har 'fundet' en sten for nyligt, som aldrig er blevet markeret - eller har Ainslie og team været uden for det afmærkede baneområde? Det fremgår tydeligt af nedenstående video, at båden ER oppe og foile da uheldet sker, så der er altså tale om en sten som IKKE ligger mange halve meter under vandoverfladen!

Det er jo simpelthen en katastrofe - både for Ben Ainslie og hans team, og ikke mindst for båden, som man endnu ikke ved om bliver race-klar til dagens- og lørdagens sejladser.

På forskellige sociale medier forlyder det, at båden IKKE bliver klar, hvilket jo ikke er til at bære. Det er ikke første gang Ainslie er i et crash med en F50'er - denne gang er han dog fuldkommen uden skyld.

Se torsdagens uheld her:

OPDATERET, fredag kl. 12:45

Bådmagasinet er netop blevet kontaktet af By & Havn, som af arrangørerne har modtaget bekræftelse på Ben Ainslie befandt sig i FORBUDT område da uheldet indtræf. Der findes GPS position som bekræfter, og samtlige teams var tydeligt briefet op, på hvilke områder de måtte sejle i, og specielt hvilket de IKKE måtte befinde sig i.

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Kort nyt

Delfinen Lucas som en påmindelse om at passe på naturen

★ Artikel

★ Masser af sjov og aktiviteter i Roskilde Sejlklub

Udvalgte artikler *