fbpx

Vejrguderne ubarmhjertige – hvor er det ærgerligt...

Related Articles: Ainslie og Team GBR i big hit - se video, Sail GP: GP for Giga Potent

Det som sejlsporten alle dage har været totalt afhængig af manglede! Vi kan næsten ikke få fingrene på tastaturet til at skrive det - vinden udeblev, og regnen silede ned. Det er ganske enkelt ikke til at bære – de stakkels tilskuere, de stakkels arrangører.

Alt var linet up
Store dele af ydermolen i nordhavnen er omdannet til et stadion, med plads til de mange tilskuere, som forventningsfuld var mødt frem, i det der skulle vise sig til at blive en rigtig våd og grå dag.

Men, perfekt logistik, hvor krydstogs-terminalerne er omdannet til spise/loungeområde, sikrede dog tørvejr, til dem som ikke gemte sig under paraplyerne. Flere hundrede både lå ude på vandet rundt om det område, som var gjort klar til banen, men til ingen verdens nytte.

Ingen kan sejle i ingen vind
De her fartmaskiner kan jo sejle i ganske få sekundmeter, men ingen vind, den kode - er ikke lykkes for sejlere endnu at knække.

Den førende båd i den samlede stilling fra Australien med Tom Slingsby blev sammen med den danske båd, trukket forbi tilskuermolen i høj foilende fart, for at blive præsenteret på en måde hvor bådene absolut tager sig bedst ud – oppe på deres foils.

Alle ventede og ventede men ligemeget hjalp det. Vinden kom aldrig igennem. Et lille plaster på tilskuere-såret blev annonceret over højtaleren. Man modtager simpelthen en mail fra SailGP vedrørende 'refound' - SÅDAN. 

Vejrudsigten for lørdag ser mere lovende ud, vi kan kun tage den med i vores aftensbøn.

The Ocean Race

11th Hour Racing Team vinder etapen til Aarhus

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Udvalgte artikler *