fbpx

Highlights fra Cadiz

Sjette afdeling af sæson 3 på årets SailGP tour blev sejlet i Cadiz Spanien, og vi skal da lige love for det var et velbesøgt et af slagsen. Det forlyder, at der kan have været tæt på 50.000 tilskuere over de to dage der blev dystet på vandet ud for Andalusines hovedstad Cadiz, og ved selvsyn kan vi bekræfte - der var loadet på molerne rundt om havnebyen.

Formatet?
Det blev et traditionelt stævne, med tre sejladser lørdag, samt to - plus finalen søndag. Tidligere på måneden, efter SailGP havde besøgt København, der meldte arrangørerne ud, at man ville sejle to x tre indledende, plus finalen, men det blev altså ikke denne her gang.

Vinden var til den løje side, hvilket betød, at man måtte holde sig til den oprindelige plan, men med lidt ventetid, og små-justeringer, så burde det have været muligt.

Bølgerne i lørdagens tre sejladser skabte store udfordringer for det danske team med skipper Nicolai Sehested om bord, mens teamet rejste sig flot i søndagens to sejladser. Samlet måtte de dog tage til takke med en syvendeplads, hvilket også kostede i over-alt-stillingen. Her ligger den danske båd placeret som nummer seks.

Nyd highlights fra Cadiz, og prøv lige og se med mennesker på 'molen', sådan:
Kort nyt

Monsterbølge rammer krydstogtskib - passager omkommet 

Kort nyt

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Kapsejlads

Distance: Deltag i gratis online seminar

Kort nyt

Nødblus udløste stor eftersøgning

Havne

300 'havnerødder' samlet i Vingsted

America's Cup

Efter 'big crash': American Magic tilbage på vandet - se video

Udvalgte artikler *


Produktnyt