fbpx

Palby prisen afgjort på målfoto - generøs vinder gav prisen videre

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter en forrygende dag på Boat Show i Fredericia, med lidt over 7.000 besøgende, samlede de mange udstillere sig til en hyggelig brancheaften, hvor årets Palby pris skulle uddeles.

Den opmærksomme læser har kunnet følge med i opgøret, hvor over 11.000 læsere de seneste dage har givet deres besyv med, hvem de lige mente der var de rigtige modtagere, af de 10.000 gode danske kroner som Palby prisen, udover anerkendelsen, indeholder.

Målfoto
Der gik ikke mere end et par dage, så skilte Danske Tursejlere og Dansk Søredningsselskab (DSRS, red.) sig ud fra Helsingør Sejlklub, som med deres store initiativ og engagement for at bygge noget stort op om, og med, Sjælland Rund Sailing week, var nomineret, og oppe mod de to store organisationer.

Det lignede et spurtopgør der skulle afgøres på målfoto. Længe så det ud til DSRS skulle blive læsernes favorit, men med en stærk slutspurt af Danske Tursejlere sikrede de sig favoritværdigheden blandt de mange læsere. Juryen lyttede til læserne, og stemte i…

Generøs modtager
Det var derfor en glad Leif Nielsen, bestyrelsesmedlem i Danske Tursejlere - som kunne modtage Palby prisen 2023, men i takketalen fra Leif Nielsen overraskede han de 350 udstillere.

”Danske Tursejlere er naturligvis glad og stolt over at have modtaget prisen, men der er andre som fortjener et ligeså stort, måske større – skulderklap og anerkendelse, og hvor pengene kommer til større gavn. Derfor vil vi gerne give prisen direkte videre til Dansk Søredningsselskab, som i den grad fortjener den”, udtalte Leif Nielsen til stort applaus fra gæsterne - og endnu større overraskelse for Jørgen Rosenfeldt, næstformand i DSRS og til daglig tilknyttet redningstjenesten i Rudkøbing.

Det er tredje gang Palby prisen uddeles. Tidligere har Tempo Bådsalg for deres arrangement af Copenhagen Boat Show, samt Hou Maritime efterskole for deres maritime arbejde med de unge mennesker, modtaget prisen.

palby all
Danske Tursejlere var læsernes favorit i et tæt opgør med Dansk Søredningsselskab, og efter at have modtaget prisen, gav Leif Nielsen den straks videre til netop Dansk Søredningsselskab, som han mente havde mere brug for pengene til at skabe mere sikkerhed for på vandet - til glæde for alle. Foto: Søren Øverup / Bådmagasinet 
Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *