fbpx

Ny tøjkollektion fra Elvstrøm - SailWear ser dagens lys

Inkluder i Newsletter: Ja

Elvstrøm Sails har været blandt de førende inden for sejlmager-branchen i næsten syv årtier, når det kommer til at udstyre sejlbåde med alt lige fra cruise til performance sejl, og nu er den danske sejlproducent klar til at introducere noget helt nyt i deres sortiment, nemlig; Elvstrøm SailWear. I dagens pressemeddelelse lyder det:

Sejlsportens ånd
Den første tøjkollektion fra Elvstrøm SailWear kaldes Crew Line, og inkluderer de bedste og mest grundlæggende elementer med Elvstrøm Sails signatur, mærke og kvalitet - med et strejf af håndværk. Dette er en tidløs kollektion, der bør være en del af enhver garderobe. Kollektionen tager dig med på en rejse gennem Paul Elvstrøms legendariske løbshistorie, fra kysterne i København til Melbourne, hvor han fejrede nogle af sine største sejre. Hver af de forskellige styles refererer til specifikke begivenheder og giver dig en unik mulighed for at holde sejlsportsevents og historier i live.

Andreas Ørbæk Olesen, der driver Elvstrøm SailWear, tilføjer:

"Vores Crew Line inkluderer 19 omhyggeligt udformede styles, der indkapsler essensen af livsstils tøj, som vi alle værdsætter. Kollektionen er for alle, der stræber efter at leve det maritime liv, uanset om det er på båden, i marinaen eller i byen"

Du er inviteret
Førstegangsbesøgende på webshoppen har en eksklusiv mulighed for at opnå gratis fragt, samtidig 15% rabat ved tilmelding til SailWears nyhedsbrev. Oplev Elvstrøm SailWear, historien og kollektionen som nu er tilgængelig online på Elvstrøm SailWears hjemmeside, via linket her.

På Bådmagasinet har vi kendt til denne nyhed et lille stykke tid, så du kan læse en mere dybdegående fortælling om SailWear, i vores trykte søstermedie Bådmagasinet #587 som udkommer til abonnenter i kommende uge, og på gaden primo oktober. 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *