fbpx

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Inkluder i Newsletter: Nej

Hos One Sails er de glade for at introducere deres nye samarbejdspartner, Hans Christian Heide Erbs, som den seneste tilføjelse til netværket.

Med base i det smukke Vejle bringer Hans Christian en passion for sejlads og en imponerende ekspertise inden for sejlteknologi til One Sails voksende fællesskab af dedikerede sejlere.

Hans Christian Heide Erbs har en lang historie inden for sejlsporten og har opbygget en solid viden om sejl og sejlteknologi gennem årene.

Hans har i mage år sejlet Express og er nu i gang med Scan-kap 99. Hans erfaring og dedikation til kvalitetssejl og ydelser gør ham til et ideelt match for OneSails-mærket, lyder det i en pressemeddelelse.

Som en dedikeret forhandler bliver Hans Christian engageret i at levere sejl af højeste kvalitet og yde den bedst mulige service til sejlentusiaster i Vejle og det omkringliggende område. Hans ekspertise strækker sig over forskellige typer sejl og sejlkonfigurationer, og han er klar til at hjælpe sejlere med at finde den optimale løsning til deres individuelle behov.

Om du er en erfaren sejler eller nybegynder, vil Hans Christian byde dig velkommen med åbne arme og dele sin passion for sejlads. På sejlloftet i Helsingør ser de naturligvis frem til at arbejde tæt sammen med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som en vigtig partner i OneSails-familien. 














Udvalgte artikler *