fbpx

Extreme: SAP i ny rekord - Live fra søndagens finale

Årets Extreme Tour er nået halvvejs ved det fjerde ud af otte stævner, og denne weekend til Portugal, hvor Cascais udgør scenen for denne weekends sejladser.

Og vi skal lige love for denne weekend er en ’windy’ en af slagsen. Danske Team SAP er endnu en gang med fremme, og de har for alvor fundet farten på Deres GC32 i Portugal – så meget at det kunne blive til en ny 'speed-record', sat i fredagens friske luft.

SAP med Rasmus Køstner om bord, og Adam Minoprio på roret, klokkede hele 36,4 knob, hvilket var 0,4 mere end den gamle rekord fra 2016 sat af Red Bull. Men dette var åbenbart ikke nok for det danske team, som i sejladsen efter nåede helt op på 37,9 knob – så går det altså stærkt, og det er ikke lige her de skal tage et ’nose-dive’!

Evige rival
Umiddelbart ligner det endnu en podie plads til Team SAP som i dag skal kæmpe med deres evige rival Alinghi om topplaceringen. De to teams ligger med få point et og to, sammen måde som overalt stillingen i årets Tour. Vinderen af stævnet i Cascais vil samtidig indtage førstepladsen i den samlede serie –

Se video hvor Team SAP sætter speed-record:

 se live fra kl. 13.00...