fbpx

Alinghi vinder Extreme Sailing Series 2018

Det schweiziske Team Alinghi løb både med sejren i Extreme Sailing Series sidste akt i Mexico, men vandt også seriens samlede sejr.

Team Alinghi var stort set ikke til at slå i Extreme Sailing Series sidste akt i Los Cabos, Mexico. På sidstedagen af sejladserne i går søndag, fortsatte Team Alinghi med at presse sig frem i rækkerne, for tilsidst at vinde hele møllen.

Fra at starte på sejladserne fra en tredjeplads, avancerede holdet til en andenplads lørdag, for til sidst, at tage sejren søndag, ved at vinde tre ud af fire sejladser. Hvis man fulgte sidste sejlads på live streaming, var det tydeligt at Alinghi var klart overlegen, og som den eneste båd foilede i mål på sidste sejlads.

Det danske team, SAP Extreme Sailing Team lå ved begyndelsen af etapen i Mexico på en samlet to'er, men satte den placering overstyr, og endte på en tredje plads i den samlede serie.
Vi pressede på så hårdt vi kunne. Tillykke til Alinghi for en velfortjent sejr efter en fantastisk præstation i løbet af året, lyder det fra SAP Extreme Sailing Team.