Se de vilde Vegvisir Race Nyborg 2022 baner

Related Articles: Vegvisir Race: Nyborg - også værtsby de to kommende år
Shorthand ECM - kunne i sidste uge offentliggøre, at samarbejdet med Nyborg Kommune og Nyborg Sejlforening om Vegvisir Race fortsætter i både 2022 og 2023 under titlen Vegvisir Race Nyborg. I dag bliver banerne for 2022 og prisstrukturen offentliggjort. Registreringen starter på onsdag den 1. december. 
 
Eventet løber i 2022 fra torsdag den 1. september til lørdag den 3. I lighed med i år, bliver der i 2022 tre baner og dermed starter over to dage, mens målgangen forventes lørdag i god tid til koncerter, præmieoverrækkelse og Vegvisir Race Afterparty. 
 
Her er banerne
Torsdag den 1. starter den lange 2Star-sejlads, “Rød Bane”. I 2022 bliver den 12 sømil længere og når op på 238 sømil. Som det fremgår af kortet er det en bane, der involverer offshore og inshore. F.eks. har den Svendborgsund, en krydsning af Østersøen med runding af Femern i Tyskland, passage af Grønsund, det forræderiske Smålandsfarvand og slutspil under Storebælts Broen på programmet. 


red course
Rød bane - Vegvisir 2022. Se kortet i stor størrelse i galleriet herunder.

Samme dag starter den 158 sømil lange single- og/eller doublehand-sejlads på “Grøn Bane”. Denne bane indeholder Svendborgsund, et offshore ben til en position syd for Als, passage ved Marstal, Rudkøbingløbet, Omøsund og passage af Storebæltsbroen med rundingen af Romsø. 

green course
Grøn bane - Vegvisir 2022.  Se kortet i stor størrelse i galleriet herunder.

Endelig bliver den korte 70 sømil “Orange Bane” mere åben end i 2021. Den vil fortsat være en krævende udfordring for både doublehand og singlehanded deltagelse. Den indeholder blandt andet passage af Kobberdybet og Smørstakkeløbet mellem Langeland og Fyn og i 2022 kommer deltagerne på denne bane også under den imponerende Storebæltsbro. 

 orange course
Orange Scene - sorry, bane til Vegvisir 2022. Se kortet i stor størrelse i galleriet herunder.

– I samarbejde med Nyborg Sejlforening har vi i år lavet igen forsøgt at lave baner, der er udfordrende og som vil bibringe deltagerne close racing og store naturoplevelser. Ingen af banerne er for nybegyndere, og vi fastholder, at Vegvisir Race ikke skal være let at gennemføre. Navigationen er i centrum på alle banerne, og der bliver også natsejlads til alle med en måne, der lyser med 25% den første nat og 35% på den anden nat, siger Morten Brandt fra Shorthand ECM. 
 
Tidlig tilmelding betaler sig
Også prisstrukturen er på plads. Standard prisen bliver på 250 euro pr person. Der er imidlertid store rabatter at hente ved en tidlig tilmelding. Det betyder, at det koster 150 euro pr. person for doublehanded deltagelse, hvis man tilmelder sig i Early Bird perioden, hvilet svarer til 40% rabat. Rabatten er på 35% for singlehanded deltagelse, der koster 175 euro.  
 
Yderligere info
Du kan se mere om banerne og prisstrukturen på event websitet her  


Nyd også lige denne flotte video...


GalleriKort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen