fbpx

SSL Gold Cup aflyst: Jonas Høgh til Bådmagasinet, 'det er skuffende'...

Related Articles: Lær navnet, SSL Gold Cup - det kommer du nemlig til at høre mere om...
Inkluder i Newsletter: Ja

Tilbage i januar skrev vi her på Bådmagasinet, citat: Lær navnet, SSL Gold Cup - det kommer du nemlig til at høre mere om...

Det skulle vi så nok ikke have gjort, for du kommer ikke til at høre mere om den ellers yderst spændende ide som Michel Nicklaus forsøgte at føre ud i livet - finale-stævnerne er 'postponed'! (eksternt link, red.)

Der skulle have været etableret en 'landskamp' / mesterskabs-serie, som i tennis eller golfverden, en ægte global rangliste - og kapsejlads for landets bedst rangerende sejlere, i de til formålet velegnede RC44 både.

Der ER blevet sejlet
Stort var det slået op, og det lykkedes faktisk at få stablet hele 56 internationale teams på benene, og de første indledende stævner er blevet afviklet. Det danske var med blandt de mange, men her er der udelukkende blevet trænet - for qua Rindoms OL guld, rangerede det danske team så højt, at man 'kvallede' direkte til kvartfinalerne, som skulle have været afviklet medio november - se oversigt i galleriet herunder.

Men men, så langt nåede det hele desværre ikke. Søndag kunne vi på scuttlebutt læse at de stævner, som var planlagt til dette efterår nu er udsat - og på ubestemt tid.

Vi har talt med den danske team captain Jonas Høgh, som har denne kommentar "Det er selvfølgelig skuffende for både det danske hold som jeg personligt havde glædet til at tilbringe en uge sammen med, men også for sporten som helhed. Man må tage hatten af for individer som Michel Nicklaus der ønsker at rykke sporten kommercielt og popularitetsmæssigt. Jeg ved der er gået mange kæfter ind i at lave SSL Gold Cup. Jeg håber de finder et solidt fundament, så eventen igen kan komme op og stå, men i denne tid er det bestemt ikke let."

Om det på noget tidspunkt lykkedes at få stablet på benene igen, er svært at vide noget om - men ideen fejlede bestemt ikke noget...


Galleri
Udvalgte artikler *