fbpx

Sidste udkald til årets Dragør 2star Saltholm Rundt!

Inkluder i Newsletter: Ja

På lørdag - den 3. juni byder Dragør Sejlklub i samarbejde med Café Dragør Sejlklub igen velkommen til den traditionsrige kapsejlads rundt om Saltholm - og har du endnu ikke tilmeldt dig, og går med overvejelser, så er det bare til tasterne. Tilmeldingen er åben til dagen før.

To klasser
Der sejles i to klasser – 2star Racing for både med gyldigt DH-målerbrev og Cruising (ingen krav til antal gaster, red.) for både med- og uden målerbrev. Der vil være præmie for hver femte deltagende båd. Løbsinddelingen afgøres af bådenes måltal, og der afholdes skippermøde foran Dragør Sejlklubs klubhus på Strandlinien 1, Dragør lørdag kl. 9.00.

Starten går ud for Dragør Havn med samlet start kl. 10:00, og dommeren afgør på dagen, om der sejles styrbord- eller bagbord rundt. Sejladsbestemmelser og banekort kan downloades fra Manage2Sail.

Tilmelding foretages på Dragør Sejlklubs hjemmeside. Startgebyret udgør kr. 305,- inkl. gebyr pr. deltagende båd, som betales ved tilmelding, og Dragør Sejlklub holder - som tidligere nævnt, systemet åbent til og med fredag den 2.

Dragør Havn giver deltagende både fri havneplads fra fredag den 2. juni til søndag den 4. juni 2023.

Bord i Caféen? 
Efter sejladsen er der præmieuddeling, øl og snacks på molen ved Dragør Sejlklub på Nordre mole. Skulle man have lyst til at blive hængende lidt længere, kan der reserveres bord i Café Dragør Sejlklub ved direkte henvendelse til Caféen.

 


Galleri
Udvalgte artikler *