fbpx

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Inkluder i Newsletter: Nej

Små 100 deltagere går på molen i Scarlino, Toscana i Italien og venter på vind. Det har de faktisk, og desværre, gjort de to første dag af dette års Starbåds VM, hvor fem danske teams har fundet vej.

Frank Berg er på plads med gasten Marcel Beltz, mens Per Madsen og Henrik Ahrentsen er opført som det andet danske team - Flemming Sørensen sejler med sin trofaste Niels Thrysø, mens Jørgen Svendsen sejler med gasten Jens Chr. Jurlander, og som sidste danske team finder vi nok ikke så overraskende Jørgen Schönherr med hans faste Markus Koy.

Kun én sejlads om dagen
I følge NOR, så er der jo kun planlagt én sejlads om dagen, så selv om der er gået to dage uden vind, ja så er de 'kun' to sejladser bagud i programmet. Lad os håbe torsdagen bringer vinden med sig, så de måske kan få indhentet, i hvert tilfælde en af de missede. Det er ifølge arrangørerne planen at forsøge at indhente de missede sejladser, men det hele kræver naturligvis vind.

Link til VM i Star 2023.

Opdateret, torsdag kl. 18:30
Så kom vinden endelig til de tålmodige Star-sejlere, og på dagen blev der gennemført to sejladser, med Frank Berg som bedst placerede dansker. 

Se resultaterne efter to sejladser via linket her.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *