fbpx

Nations VM: Droner - Onboard - Closeup fra vandet - Grafik - det holder 100...

Related Articles: Nations VM: Her er forskellen på RC44 og SSL47, Nations VM: Penge hjælper ingenting - teamets kaptajn Frederik Korsgaard sætter ord på, Nations VM: Tændt dansk team - en blanding af rutine og talent
Inkluder i Newsletter: Ja

Danmark og Storbritanniens to modstandere er fundet. Det blev Malaysia og Frankrig som tilslutter sig gruppe 1, som skal sejle første runde mandag, med start kl. 11:30 - se det danske teams program i galleriet herunder, også ganske brugbart når du skal finde ud af hvornår du bare sidde klar for at følge Danmark. 

Når der bliver sejlet SSL Gold Cup – altså Star-båds Gold Cup, så har vi tidligere her på Bådmagasinet rost deres produktion af Live-sendingen til skyerne. Den ros vil vi gerne bringe videre her. Det her er altså noget af det bedste ’ægte’ sejlsport, med bådene i vandet, vi har set længe, hvis ikke ’ever’?

Flot produktion
Med droner i luften, onboard kamaraer på vandet - samt flere steder om bord på bådene, og en skarp redigering, hvor grafikken naturligvis også kommer ind over, så får du virkelig et godt billede af hvad den gode traditionelle sejlsport kan.

Man kommer tæt på teamet, oplever hvordan der bliver arbejdet om bord – de guld-folie-belagte SSL47’ere tager sig eminent godt ud på vandet – ja, hvis ikke du har været inde at lure endnu, så gør dig selv en tjeneste.

To sekvenser
Vi har fundet to sekvenser frem - en fra tredjedagen, og under den, en fra finaledagen, som er så vigtig da den tæller dobbelt.

Spol f.eks. frem i første video til 3:55 og brug de næste 10 minutter+ i 1/8-finalernes tredje sejlads – her får du virkelig forståelsen for den danske rorsmand Claus Høj-Jensens forklaring på, hvorfor det er så vigtigt at undgå fejl…!

Selv om det lige var Malyasia der kom galt afsted her, klarede dig sig altså videre til 1/4-finalen, og skal sejle i gruppe 1 sammen med Danmark.

Taktik i verdensklassse
En anden 'scene' der bare går over i sejlsportshistorien, er sidste løber ned i fjerde sejlads på sidstedagen. Slovenien har overtaget, med Frankrig som jagende team - udover Frankrig skal vinde, så skal de have en båd mellem sig selv og Slovenien. Spol frem til 3:58 og nyd de sidste 10 minutter, og se hvordan taktik i sejlsport også kan udføres. Det er ganske enkelt eminent... 

Husk kære venner, It ain't over - until the fat ladies sing...


Galleri
Udvalgte artikler *