fbpx

SailGP, København: Kom tæt på i egen båd

Inkluder i Newsletter: Ja

SailGP, som oprindeligt skulle have været afviklet i København sidste år, kommer nu til Hovedstaden, og i den forbindelse får københavnerne - og for den sags skyld, alle andre der måtte have lyst, mulighed for at opleve sejladserne tæt på, hvad enten det er på land eller i vandet. Billetterne til at opleve sejladserne fra tætteste hold om bord på egen båd blev sat til salg i ugen der gik, og de findes i to versioner; Gratis eller tættere på med Premium Access.

Kom på vandet i egen båd og se sejladserne gratis
Igen i år giver SailGP sejlere mulighed for at kaste anker langs SailGP-banen. En unik mulighed for at se de 10 nationers hold kæmpe side om side ud for Nordhavnen. Denne mulighed kræver blot at man registrerer sin båd. Efter registrering får man fra SailGP tilsendt en mail med al relevant information som program, kort over banen, vejrudsigt og tips om sikkerhed samt adgang til live kommentatorer over VHF.

Kom endnu tættere på sejladserne i egen båd – Premium Access (kr. 845,-)
Premiumpakken giver sejlere, der vil helt tæt på, muligheden for at sejle sin båd helt tæt ved banens mærker. Premium-velkomstpakken indeholder en SailGP stoftaske med souvenirflag til båden og en officiel kasket, som sendes fra SailGP til den registrerede adresse. Pakkekøbere vil også modtage en mail fra SailGP med al relevant information som program, kort over banen, vejrudsigt og tips om sikkerhed, samt adgang til live kommentatorer over VHF.

Premium Access samt adgang til tilskuerpladserne på land kan købes på Ticketmaster.

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *