fbpx

Cold Hawaii Games samler verden i Thy - 'Big Air' felt stærkere end nogensinde

Inkluder i Newsletter: Ja

På fredag starter dette års udgave af Cold Hawaii Games med blandt andet yoga i klitterne, cykelløb i Danmarks smukkeste natur og vandsport i alle former.

Fredag den 8. september lyder startskuddet for femte udgave af det populære Cold Hawaii Games. Frem til den 24. september kan man opleve et væld af forskellige aktiviteter langs Cold Hawaii-kysten.

I år består Cold Hawaii Games af 11 arrangementer fordelt over 17 dage. Arrangementerne spænder vidt fra eliteniveau til begynderniveau. Der er flere nye tiltag på programmet i år. Et af dem er Come & Try Cold Hawaii, som er sat i verden for, at flere – både børn, unge og dem, der er ældre skal have muligheden for prøve kræfter med forskellige vandsportsdiscipliner i Cold Hawaii og blive fortrolige med havet.

Oplevelser for alle i Cold Hawaii
Der bliver noget for både store og små at tage del i. Den årlige strandrensning på Verdens Strandrens Dag, den 16. september er blevet nytænkt i år og er blevet mere konkurrencepræget. Og i år er der tilføjet en ny surfkonkurrence med spændende præmier.

Som sidste år er der også Cold Hawaii Talks hos miljøvirksomheden Strandet i Nørre Vorupør. Desuden vender både kite-konkurrencen Cold Hawaii Big Air, Cold Hawaii Yoga, cykelorienteringsløbet Cold Hawaii Gravel Orienteering og cross country-løbet Cold Hawaii Ultra tilbage.

Jens Jørgen Jensen, formand for Friends of Cold Hawaii, der er organisationen bag Cold Hawaii Games, glæder sig over bredden på årets program.

- Programmet viser områdets unikke muligheder på havet og i naturen. Er du blandt de bedste i verden eller helt ny på vandet, så er der noget for alle. Om du rejser hertil fra Brasilien eller starter bilen i Hurup, så er der store oplevelser i Cold Hawaii. Og Cold Hawaii Big Air kan man godt glæde sig. til. Atleterne, der har meldt deres ankomst, er i den absolut topklasse i verden. Aldrig har sådan et felt været samlet i Nordeuropa før,
fortæller Jens Jørgen Jensen.

Cold Hawaii Games er gjort muligt af blandt andre Thisted Kommune og SPAR INVEST, foruden en række lokale og internationale sponsorer.

Se hele årets program for Cold Hawaii Games via linket her.
Udvalgte artikler *