fbpx

Manage2sail: Helt unik mulighed - lær systemet at kende...

Er du blandt de mange frivillige som holder gang i forenings-danmark, i dette tilfælde sejlklubberne - så kan det være du lige skal læse lidt videre her.

Systemet du bare høre lidt nærmere om hedder Manage2sail. Det er et uundværligt 'værktøj' hvis du hjælper til ifm. et stævne i klubben - og der findes faktisk ikke nogen formel ‘uddannelse’ i systemet!

Det har en gruppe fra KDY gjort noget ved. De har ganske enkelt (nok ikke så enkelt endda, red.) udarbejdet et kursus, som bliver åbent for alle.

Lørdag den 2. april kan du dygtiggøre dig, og skærpe færdighederne i dette - ja som nævnt, uundværlige 'værktøj'.

Formål 
Med kurset er at uddanne stævneledere og relevante frivillige til at kunne opsætte nye stævner og udnytte Manage2Sail til at varetage de funktioner der er nødvendige til lokale, regionale og internationale stævner, samt kunne udregne resultater for entype-både, round robin og handicap udregninger samt ikke mindst opsætte og udregne resultater i forskellige præmiekategorier. 

Hvem er du? 
For dig, der gerne vil hjælpe med at afvikle kvalitetsstævner på alle niveauer. Du er f.eks en forældre eller selv en aktiv sejler, der gerne vil give en hånd med af og til. Det kræver ingen specifikke forudsætninger at deltage, men lidt kendskab til kapsejlads er en fordel. 

Der er afsat god tid - fra kl. 8:30 til 18, så vi skal da love for man får noget for de beskedne kr. 350,- det koster at deltage. For prisen er inkl. morgenkaffe, frokost, eftermiddags snacks og afsluttende suppe samt kursusmaterialer. Det kan vist ikke gøres billigere...glemte lige at skrive, der er maks. plads til 20 deltagere, ud fra devisen 'først til mølle...' så det gælder om at få gang i tastaturet. 

Læs mere om muligheden her.
Kort nyt

GC32, Lagos: Sehested & Co. slutter stærkt af

★ Test af motorbåd

★ Test af Bavaria SR36 - her får du et stort cockpit og masser...

Kort nyt

Norge: Kræver billigere brændstof i sommermånederne

Sejlsportsliga

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

★ Teknik

★ Vi har testet Orca - igen

Sejlsportsliga

Den populære J/70er udlånt til Rudkøbing Sejlklub

Kapsejlads

29er EM: Regerende mestre vil kæmpe for det

Kort nyt

Politi skuffet: Alt for mange sejlere tager for let på...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?