fbpx

Så er Chaluppen tilbage i Nyhavn!

- Vi har slebet, malet og lakeret og istandsat alle vore både. Chaluppen samt jollerne Eva, Mila og Mormor er alle klar til den nye sæson og ligger nu i Nyhavn og stråler om kap, siger Jes Schmidt fra JS Boatcharter til Bådmagasinet.

Chaluppen blev bygget for snart 100 år siden - i 1926 - af de bedste materialer; mahogni-klædning, egespanter og asketræs-svøb med det formål at sejle med kongefamilien og andre højtstående personer. I dag sørger Jes Schmidt for at selskaber på op til 20 personer kan komme ud og opleve Københavns Havn og videre både syd og nord for havnen i den eksklusive motorbåd, der er blive pudset op til endnu en sæson med den veltalende og muntre kaptajn bag rattet. 

Hvis du har været en tur i Nyhavn inden for de senere år, så har du nok også lagt mærke til et andet af JS Boatcharters fartøjer: Det røde skib, Mary, som er en tidligere rejekutter, men som nu har loungeområde på dækket, og alle er velkomne om bord. Mary og Chaluppen ligger normalt til kaj ved siden af hinanden ved Nyhavnsbroen, hvor man også finder jollerne. 

- Vi har nye ture på programmet, erklærer Jes. – Vi sejler bl.a. i de nye kanaler i den sydlige ende af havnen med vore klassiske joller med fører. De små joller giver mulighed for at sejle under lave broer, langs bådpladser og flydende terrasser helt tæt på det nye byggeri, forklarer Jes med henvisning til, at der inden for de seneste par år er åbnet kilometervis af nye kanaler i forbindelse med nybyggeriet ved havnefronten.

En tur med Chaluppen byder traditionelt på en spændende sightseeing i den fulde udstrækning af Københavns Havn, hvor der sørges for lidt at drikke og pindemadder undervejs - og efter aftale frokost i land, og det kan være en solnedgangstur eller rundtur i dagtimerne til de spændende steder i havnen. Jes er altid fleksibel og parat til at imødekomme ønsker og specielle arrangementer.

SÅDAN KOMMER DU UD MED CHALUPPEN
JS Boatcharter. Kajplads: ved Nyhavnsbroen (Nyhavn 49), 1051 København K. Tlf: +45 3296 9016. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kort nyt

GC32, Lagos: Sehested & Co. slutter stærkt af

★ Test af motorbåd

★ Test af Bavaria SR36 - her får du et stort cockpit og masser...

Kort nyt

Norge: Kræver billigere brændstof i sommermånederne

Sejlsportsliga

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

★ Teknik

★ Vi har testet Orca - igen

Sejlsportsliga

Den populære J/70er udlånt til Rudkøbing Sejlklub

Kapsejlads

29er EM: Regerende mestre vil kæmpe for det

Kort nyt

Politi skuffet: Alt for mange sejlere tager for let på...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?