fbpx

Vildt! Luksus Yachten 'My Saga' synker - alle om bord i god behold

Related Articles: Video: Ny 45m superyacht brød i brand
Inkluder i Newsletter: Ja

Den tæt på 40 meter lange luksus Yacht 'My Saga' sank lørdag i det sydlige Italien, omkring otte sømil fra Catanzaro Marina i Squillace-bugten, i det Ioniske Hav mellem Italien og Grækenland.

Besætningen om bord meldte om at båden have taget vand i agterskibet, i de tidlige morgentimer den 20. august. Besætningen blev evakueret, og en slæbebåd var i gang med at bugsere My Saga til land. Men da vejret, i følge den Italienske kystvagt besværliggjorde bugseringen, måtte de opgive, og båden sank omkring klokken 13 lokal tid.

Vanddybden i området oplyses til at være hele 200 meter, så ethvert spørgsmål, om båden skulle have været gået på et rev, må forstumme.

Nedenstående videooptagelser, der cirkulerer på de sociale medier, viser tydeligt en meget tung agter styrbord side, og indikerer på en eller anden måde hul i skroget - måske omkring bådens drev?

En rumænsk patruljebåd deltog i redningsaktionen, og en anden patruljebåd fra den nærliggende italienske by Crotone trådte også til. Alle ni om bord blev reddet - båden sank!

Der iværksættes nu en undersøgelse, for at finde årsagen til forliset.


 

Kort nyt

Ocean Globe Race: Håbet lever stadig for Translated 9

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Kapsejlads

Følg med Live når Charles Caudrelier krydser mållinjen

Udvalgte artikler *