fbpx

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Det var egentlig ment som et lille test-forsøg, da Jan Hansen og Henrik V. Jørgensen i går valgte at dele ud af deres enorme viden om kapsejlads, men vi skal da lige love for deres 'The Guide' til Garmin Round Denmark Race blev en succes.

Over 100
Helt reelt var der over 100 - helt præcist 101 som valgte at deltage i de to rutinerede distance-sejleres Teams møde, som fungerede med interaktion, hvor der kunne stilles spørgsmål under vejs, hvilket de mange deltagere viste stor interesse for.

79 deltagere valgt at gå 'hele vejen' og var med i de 1½ time 'udsendelsen' varede. Et par sejlklubber deltog, hvor deres medlemmer var mødt op i samlet flok, og flere andre der var logget ind, havde flere deltagere ved samme skærm. Der var deltagere fra Tyskland, Holland, Norge, Sverige og Danmark, og minsandten om ikke en enkelt fra en US-baseret IP-adresse havde fundet vej. Ganske imponerende.

Fordel ved video
Havde du ikke lige mulighed for at deltage, så kan du gense 'The Guide' i videoen herunder, og med de fordele som der jo findes her. Spol og gense afsnittet som du lige ønsker at deltage i.

Til Bådmagasinet udtaler Henrik V. Jørgensen, "det hele handler om hvordan man egentlig forbereder sig til en distancesejlads som Garmin Round Denmark Race - med besætning eller uden - og her var Jan Hansens erfaring uundværlig - de mange gode tips og råd, samt spørgsmål fra deltagerne, kan naturligvis også bruges, hvis du sejler enhver anden form for distance - det være sig Silverrudder, Vegvisir, Sjælland Rundt eller andre"

På Jan Hansens eget website jbhsailing finder du selve præsentationen og de skemaer som der henvises til - tjek linket ud her.


Galleri
★ Artikel

★ De skal vide hvad de sælger - og du hvad du køber!

Kort nyt

Anholt: Ny redningsbåd med brandkanon på fordækket 

Kort nyt

Skoleelever bygger solcelledrevet katamaran - se tv-indslag

World Sailing

Populært stævne på vej mod rekord

Sejlsportsliga

Sailors for the Sea: Endnu en platin-pris til dansk stævne

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Udvalgte artikler *