fbpx

Vind i Sejlene: Nye programmer er lanceret – se dem her

Related Articles: Ny online programserie på vej - 'Vind i sejlene' vil lære dig at sejle

Efter mere end et års forberedelser kunne værterne, Felix Smith og Anders Mundelin, endelig ønske velkommen til deres nye kanal til sejlere: Vind i Sejlene.
Lanceringen skete under Boat Show i Fredericia, med et sceneshow foran et stort publikum.

Flere programmer på vej
De første programmer er nu publiceret. Du kan se dem (og abonnere) her: https://vindisejlene.tv/. De programmer der ligger klar lige nu er dog kun en begyndelse – mange flere er på vej. Første sæson endte faktisk med hele 21 programmer, og de to herrer er i fuld gang med at forberede sæson 2.

Lærer at sejle mens de sejler
I programmerne følger du Felix og Anders mens de lærer at sejle mens de sejler. De får hjælp af dygtige gæste kaptajner, som hjælper dem igennem emner som sejltrim, havnemanøvre, sikkerhed og andre ting. Du er med når noget nyt læres, i takt med det afprøves, og mens fejlene begås – og vigtigst af alt, når succeserne opnås.

Kanalen har indhold både for nybegyndere og erfarne sejlere.

Her kan du se OL-guldvinder og pro-sejler Marti Kirketerp tage de to begyndere med ud i blæsevejr.

Underholdende starthjælp til sejlere
”Man kan sige, at vi bare er dem som stiller alle de dumme spørgsmål", siger Anders Mundelin, og fortsætter ”I dag findes der et hav af udsendelser der sætter fokus på folks fritidsinteresser. Men der har i den grad manglet noget, der henvender sig til sejlere. Der er jo kommet mange nye sejlere til de senere år, så vi ikke kan være de eneste, der har lyst til at sejle, og som synes det er svært at finde ud af hvordan man gør.”

Del goderne
Modtagelsen har været overvældende positiv, med ca. 1.200 abonnenter og ca. 20.000 visninger allerede de første par uger. Hvis du har set nogle af programmerne og kan lide dem, del dem gerne med andre. Indholdet er gratis, og er lavet for at blive set og brugt af flest mulig. Et større publikum åbner op for at producere mere og bedre indhold.

Se programmerne her

Kapsejlads

Palby Fyn Cup: Det bliver næppe bedre

Kapsejlads

J/70: Corinthian Worlds til Skovshoved i 2024

America's Cup

Kommentar: Hvad mon straffen er, for at opponere mod...

Kapsejlads

Din ultimative 'guide' til Fyn Rundt

Udvalgte artikler *