fbpx

Reception: Danmarks ældste motorbådsklub fejrer 100-års jubilæums

Inkluder i Newsletter: Ja

Københavns Motorbådsklub af 1923 (KMK1923, red.) - Danmarks ældste motorbådsklub, er begejstrede for at kunne markere 100-års jubilæum den 31. maj 2023.

Klubben har gennem et århundrede været en central del af Københavns maritime historie samt kulturarv, og har bidraget til et sundt og livligt fritidsmiljø i Frederiksholms Kanal i hjertet af middelalderbyen. 

KMK1923’s 100-års jubilæum hylder ikke blot klubbens imponerende historie, men også dens betydningsfulde bidrag til Københavns sejlsports- og bådkultur, og foreningskultur generelt. Jubilæet giver anledning til at fejre fortiden, og ikke mindst arbejdet for at sikre, at KMK1923 fortsat vil være en hjørnesten i Københavns maritime kulturarv.
 
Bestyrelsesformand Søren Madsen udtaler i en pressemeddelese: ”Det er med stolthed, at vi fejrer KMK’s 100-års jubilæum, og vi vil gerne takke vores medlemmer, støtter og samarbejdspartnere, der har været med til at forme klubben til det den er i dag og samtidig bidrager til klubbens rolle som en væsentlig kulturel institution i fremtiden”.


Jubilæumsreception vil bliver afholdt onsdag den 31. maj 2023 kl. 12-13 ved Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K. Her får man mulighed for at opleve klubben og dens medlemmer på nærmeste hold. Arrangementet vil omfatte en inspirerende tale fra klubbens formand, indslag fra Johan Borups Højskole, samt en unik mulighed for at beundre klubbens smukke motorbåde i historiske omgivelser.

skærmbillede 2023 05 27 kl. 08.47.13

 

 
Udvalgte artikler *