fbpx

Sommerjob på Svendborg Havn?

Sol, sommer og smil på læben - der er brug for ni sommerhjælpere til Svendborg kommunes havne: Svendborg Byhavn, Svendborg Lystbådehavn, Rantzausminde Lystbådehavn, Christiansminde og Vindebyørebroerne Skarø, Drejø og Hjortø Havne.

Hver sommer fyldes havnene med sejlergæster, færgegæster og landkrabber. Alle skal have en god oplevelse og det kan du være med til at hjælpe os med, hedder det i et jobopslag fra Svendborg Kommune.

Kommunen søger friske, smilende og imødekommende kollegaer, der er gode til at være værter, at tage ansvar og med lyst til et sommerjob i kommunes havne, og som meget gerne må have erfaring med sejlads.

Eksempler på arbejdsopgaver: Flaget hejses, lystsejlerne guides på plads i havnen, der hjælpes med at købe de rette billetter, fejlsøge og løse problemer ved billetautomaten, sammensætte ø-hop sammen med kunden, hjælpe med at ekspedere på havnekontoret, guidning i færger, fartplaner og køb af billetter, vise vej til færgen, bageren, apoteket m.v. – og flere dagligdags funktioner til at få det hele til at køre og få gæsterne til at føle sig velkomne. 

Der søges seks personer, der primært skal arbejde med havnerelaterede opgaver og tre personer der primært skal arbejde med færgefart og administration i perioden 15. juni – 15. august.

Duelighedsbevis eller motorbådskort er påkrævet, hvis du ønsker havnejob.

Ansøgningsfrist: 14. marts 2023 – se mere her.

The Ocean Race

The Ocean Race: Sydhavet agter, Atlanten forud

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

Udvalgte artikler *