fbpx

Tilbud til sejlere: Bil står klar på havnen til udflugter

Inkluder i Newsletter: Ja

Juelsminde Havn og Marina har fået en udlejningsbil som et nyt tilbud til gæstesejlere og andre, der har lyst til at se sig lidt omkring i lokalområdet. Erfaringer fra Samsø om lignende tilbud har været lovende.

- Vi synes, det giver god mening at have en udlejningsbil, som folk kan bruge, når de kommer sejlende og kunne have lyst til at se mere af baglandet, for det har meget at byde på, forklarer havnechef Knud Madsen til Hedensted/Juelsminde Avis. 

- Det er jo også tit, at sejlerne har planlagt en rute, men at vejret kommer dem lidt i vejen. Man bliver en dag eller to ekstra i havnen, og så kunne Glud Museum eller Legoland måske være en mulighed. Når bilen er der, så er der mange muligheder, og som havn fremstår vi mere attraktive med den.

Bilen er en Renault Zoes, der kører på el, og som udlejes af delebilsfirmaet Tadaa. Man skal tilmelde sig Tadaa via deres app eller hjemmeside, og dernæst booker man på sin telefon og låser bilen op via appen. Og så er det bare at sætte sig ind og køre af sted. Det hele er gjort meget enkelt, og en ladestander bliver placeret på havnen inden længe.

Juelsminde Havn og Marina er den første havn, som Tadaa samarbejder med, men et lignende projekt på Samsø med en automester er vokset fra tre biler i 2019 til otte biler op til i dag.

El-bilen kan lejes på dagsbasis for 850 kr. med frit forbrug af strøm. Hvis tilbuddet bliver en succes, kan flere havne komme i betragtning lyder det fra Tadaa.

Det her kan vi på Bådmagasinets redaktion altså se rigtig gode muligheder i. Det ene udelukker ikke det andet - men før i tiden kunne man leje en foldecykel - nu står der en delebil i 'stativet' - godt tænkt. 
Kilde Hedensted/Juelsminde Avis, https://www.tadaacar.dk/

 

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Kort nyt

Delfinen Lucas som en påmindelse om at passe på naturen

★ Artikel

★ Masser af sjov og aktiviteter i Roskilde Sejlklub

Udvalgte artikler *