fbpx

X-Yachts udvikler Marina Minde - nyt navn, bedre service, flere aktiviteter - ja vi kunne blive ved

Inkluder i Newsletter: Ja

Marina Minde ligger smukt ud mod Flensborg Fjord, blot 10 sømil fra hhv Sønderborg og Flensborg, og byder på en mængde skønne natur- og historiemæssige oplevelser til lands. Kulinariske oplevelser findes der også, men det er selvfølgelig primært de unikke maritime oplevelser, de ordnede forhold og den gode service, som gør Marina Minde til en af Danmarks mest eftertragtede marinaer.

Op til 7 meter dybdegang, flydebroer og masser af plads til trygge havnemanøvrer er også med til at gøre havnen populær. I 2021 blev marina Minde kåret til årets havn uf af 300 danske havne.

Fra 2024 bliver Marina Minde endnu bedre. Service- og fællesområderne vil blive forbedret, og broerne skal have en generel gennemgang. Der skal også hen over sæsonen arbejdes med aktiviteter, som gør havnen endnu mere attraktiv at besøge.

De nuværende fastliggere vil i høj grad blive taget med på råd, når Marina Minde fremover skifter navn til X-Yachts Marina Minde, og X-Yachts værft går ind i arbejdet med at videreudvikle marinaen, sammen med de nuværende medarbejdere.

Søndag den 10. september 2023 holdes der en festlig dag på havnen i Marina Minde, hvor der vil være lidt godt til ganen og vi vil fortælle lidt om planerne og events i 2024.

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen udtaler i en pressemeddelelse: ”Marina Minde er allerede moderne og top velholdt, men vi ønsker at gøre den til en endnu bedre havn for de nuværende fastliggere Derudover vil vi i høj grad også fokusere på at tiltrække kvalitetsbevidste bådejere fra såvel Danmark som Tyskland og andre lande. Marina Minde er privatejet, og det gør det nemt for os at indrette havnepladserne og faciliteterne efter gæsternes ønske. Lystbåde bliver generelt større og større, og det er kun få havne, der ligesom Marina Minde kan klare både op til 23 meters længde og 7 meters bredde. Med den voksende bådstørrelse vokser også behovet for servicering, og her er Marina Minde i særklasse med de nærliggende Marina Toft faciliteter i Gråsten, og selvfølgelig også X-Yachts værftet i Haderslev.

Det er oplagt for X-Yachts at benytte Marina Mindes mange fordele, og vi vil fra 2024 tilbyde nogle liggepladser ved Bro A i havnen, som sikrer plads og andre fordele for X-Yachts ejere.

Derudover vil vi afvikle nogle af vores årlige aktiviteter med udgangspunkt i marinaen. Demo af nye både, presse-arrangementer og community events, og vi vil også drive en del af vores X-Yachts chartervirksomhed fra Marina Minde med 2-3 både.
Når sejlersæsonen er ovre, kan vi fortsat tilbyde service og vinteropbevaring i Marina Toft i Gråsten. Vi forventer at rigtig mange af vores udenlandske kunder vil benytte sig af såvel Marina Minde som Marina Toft i fremtiden.”

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *