fbpx

Havne-kulturfestivalen Skvulp satser på underholdning for børnene

Inkluder i Newsletter: Ja

Træskibe-kapsejlads, mere for børnene og mindre alkohol. Arbejdet med at planlægge årets havne-kulturfestivalen Skvulp i Holbæk er i fuld gang.

Selv om der stadigvæk er over tre måneder til, så er arrangørerne i fuld gang med at forberede de to dages folkefest fra den 7. og 8. juni, hvor der bliver masser af aktiviteter på havnen i Holbæk, og ved Hørby på Tuse Næs. 

Sidste år blev et folkemødet arrangeret i forbindelse med Skvulp, men det bliver ikke tilfældet i år, fortæller festivalleder Sofie Bendixen til Sjællandske Nyheder:

– Vi vil stadigvæk behandle vigtige og samfundsrelevante emner på Skvulp. Men vi gør det på en anden måde i år. I stedet for, at der sidder nogle og snakker om tingene, så vil vi hellere have, at de besøgende på Skvulp får mulighed for at opleve dem. Som eksempel kan jeg nævne madspild. I stedet for at snakke om det, så inviterer vi en kok, der kan lære os om, hvordan man bedst udnytter madrester, siger Sofie Bendixen.

Igen i år satser Skvulp-arrangørerne på underholdning for børnene, som får deres eget område, hvor de blandt andet kan lege i en sandkasse formet som et skib, bygge sæbekassebiler, nærstudere fjordfiskernes fangst og få serveret delikatesser i en børnerestaurant.

Der bliver også aktiviteter for hele familien som koncerter og danseunderholdning, hvor der bliver sat fokus på alkoholfri servering. Desuden vil flere historiske træskibe deltage i en kapsejlads, hvor det ikke bare handler om at komme først, men også at udføre forskellige manøvrer på vandet. Nyd billederne i galleriet herunder, hvor det ikke er svært at forestille sig et par forrygende dage...
Kilde: Sn.dk

 

 
Udvalgte artikler *