fbpx

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

En ganske suveræn serie fra KAS i Final4 sejladserne var ikke nok til at indhente Kongelig Dansk Yachtklub, som var gået ind i finalesejladserne som førende team med ét point. Her kom KAS med på sidste mandat, og havde altså 4 point med sig fra de indledende sejladser.

Finale-nerver?
Om det var Final4-nerver, eller blot forholdene der spillede det royale team et puds, skal vi ikke kunne sige, for de lagde ud med to tredjepladser, og da KAS samtidig lavede 1-2, ja så havde KAS pludselig indhentet KDY, og det stod fuldstændig lige inden sidste sejlads i Final4. 

Her havde KDY fået ro på det hele, og sejlede den prik hjem som de havde brug for, i og med KAS sluttede som nummer to - hvilken gyser-afslutning på en vindfattig weekend i Aalborg, hvor DM-ugen blev afviklet. Sejlklubben Neptun Vejle løb med DM- bronze, á point med KAS mens Kaløvig Bådelaug var fjerde team i Final4 - og sluttede også som mummer fire. 

Fantastisk DM-format
Formatet på selve DM-ugen kan man bestemt ikke sætte en finger på, det ligner ubetinget en succes - at sejlsporten lige præcis bliver ramt af TV-spøgelset (= ingen vind) - ja det er bare så drøn ærgerligt - men spændingen om hvem der skulle løbe med titlen, kunne ingen tage fra Ligastævnet i Aalborg. 

Link til resultaterne på SAP her.Seneste nyheder

Kapsejlads

Contender: Armbrust skal forsvare titlen på Attersee

SailGP

Nathan Outteridge - back in the game

Tursejlads

Ny rekord for antal gæstesejlere til solskinsøen

Kort nyt

BB10M DM: 21både klar til at dyste om titlen

Kort nyt

Klitmøller klar til DM for livreddere

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?