fbpx

DS-DM: Millimetertæt kamp til stregen

Inkluder i Newsletter: Ja

Selv om vinderholdet så suveræne ud ved kun at have tællende prikker i slutresultatet - så var stævnets nummer to og tre (næsten) lige så suveræne, og det var de berømte marginaler der gjorde forskellen, denne gang med 0,25 point.

Det første af sin slags, DS-DM for klubhold, blev afgjort i Sundby ved Sundby sejlforening hvor 24 hold konkurrerede om at blive det bedste det bedste kvindehold, og kampen var, som ovenfor beskrevet, hård. Udover de danske hold var der også hold der repræsenterer deres klubber fra andre lande til stede til det store WOW-stævne, hvor disse hold kæmpede om at blive det bedste internationale klubhold.

Alt kunne ske – og skete i sidste flight
Helt fra start lørdag, var der kamp! WOW-stævnet var en tæt konkurrence helt til slut hvor særligt de to bedste hold skiftevis tog føring. Det lignede indtil sidste flight at det var Hellerup Wild der ville få guldet om halsen. Der blev kæmpet hårdt om hvem skulle komme på de forskellige podiepladser for både den danske og de internationale hold.

De internationale hold Flensburger Deern, KSSS, Hamburg og Schleiperlen, kunne alle sammen i løbet af stævnet vise hvad de var lavet af og lavede alle en prik! Det var positivt at der var så tæt i toppen på både de danske og internationale rankings.

Flensburger Deern fra Tyskland endte med at snuppe en samlet førsteplads for de udenlandske hold hvor KSSS fra Sverige tog andenpladsen og Hamburg fra Tyskland fik en samlet tredjeplads.

Dansk Sejlunions bestyrelsesmedlem Lotte Meldgaard, WOW-sejler åbnede stævnet lørdag kl. 10.00, og det var i sammen tråd at Dansk Sejlunions Direktør Christian Lerche, overrakte medaljerne til de nykårede danske mestre.

DS-DM Copenhagen WOW Sailing Event top tre blev:
1. TEAM SALT
2. HELLERUP WILD
3. KDY PELLE P

TOP 3 Udenlandske hold
1. FLENSBURGER DEERN
2. KSSS
3. HAMBURG

Se den fulde deltagerliste via dette link. (ekstern pdf, red.) 

Tæt i toppen for de danske hold:
I forhold til de danske hold kæmpede specielt Team Salt, HS Wild og KDY Team Pelle P om podieplads placeringerne, hvor alle tre hold har sejlet et imponerende stævne. Arrangørerne tog en snak med Line Just fra Team Salt der havde følgende at sige om dette års WOW-stævne:

”Det er tredje gang vi deltager i WOW stævnet i Sundby, og hver eneste gang har vi oplevet det som en kæmpe succes. Hele teamet bag stævnet er med til at sætte nogle virkelig gode rammer om weekenden, og der er altid rigtig god stemning både på land og på vand. Vi synes det er virkelig fedt at der kan samles 24 WOW-hold til et Danmarksmesterskab - og at der også var deltagelse fra en del udenlandske hold i år - det gør konkurrencen endnu sjovere. Og så er det jo superfedt at vi lige fik byttet om på podiepladserne fra sidste års stævne!”

Tre gange har Team Salt altså deltaget i WOW stævnet i Sundby og denne gang snuppede de den samlede sejr, så det var naturligvis en rigtig glad Line der var med til at løfte pokalen til stævnet.

De samlede resultater for dette års WOW-stævne kan ses på SAP via følgende link:

Kort nyt

Ocean Globe Race: Håbet lever stadig for Translated 9

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Kapsejlads

Følg med Live når Charles Caudrelier krydser mållinjen

Udvalgte artikler *