fbpx

Roskilde fuldender hattrick i Aarhus

Inkluder i Newsletter: Ja

Roskilde Sejlklub er i gang med en stærk sæson i Sejlsportsligaen. I weekenden tog de endnu en sejr, og har indtil videre gjort rent bord i Sejlsportsligaens 1. division hvor de har vundet tre ud af tre stævner - et ægte hattrick. Dog var Dragør Sejlklub måske mindst lige så tilfredse med deres weekend, hvor de fik deres første podieplacering siden deres oprykning til 1. division.

Tre ud af tre sejre
Der var nogle velkendte ansigter på podiet til 1. div. stævnet i Århus sidste weekend. Roskilde Sejlklub har leveret en kanon præstation siden sæson-starten, hvor de har gjort rent bord. De har vundet i Svendborg, Helsingør og nu også Århus. Det kan være svært at se hvad det lige er der gør forskellen hver gang, for at Roskilde ender på toppen af podiet. En af fordelene må være den stærke bruttotrup, som også sejler Match Race stævner sammen rundt i verden, når ikke de er hjemme og dyste i den danske Sejlsportsliga.

”Vi har et meget sammensejlet hold, som gør, at vi hurtigt kan omstille os til nye forhold. Vi havde en rigtig god dag søndag, hvor vi bestemt blev tilsmilet en smule held i nogle afgørende situationer, som gjorde, at vi kunne trække os sejrrigt ud af tredje ligastævne” udtalte skipper, Jeppe Borch, om deres seneste sejr. Absolut værd at bemærke er det også at KAS FLOW ligeledes var at finde på podiet, for tredje gang i år.  

Dragør overrasker
Dragør Sejlklub havde også en formidabel weekend, hvor de indtog 2. pladsen ud af det blå. Holdet rykkede op efter de vandt 2. div. sidste sæson, og har tydeligvis mærket det høje niveau, som 1. div. byder på. Tidligere i sæsonen har de præsteret en 19. og 17. plads, så der var nok ikke mange der havde forudset et så stærkt resultat fra dem denne weekend. Maiken Schütt fra Dragør, udtalte om resultatet:

”Efter oprykning fra 2. til 1. division var vi godt klar over, at vi skulle stramme os an for at være med i den sjove ende. Det viste sig også, at vi fik kamp til stregen i det stærke felt, og vi tog til Aarhus med ambitionen om at lave et resultat, der ville holde os på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Det var en fantastisk weekend i Aarhus for Team Dragør. I foråret kæmpede vi med mange uprovokerede tekniske fejl, men i Aarhus havde vi for første gang følelsen af, at tingene gik op i en højere enhed. Som team har vi ikke sejlet længe sammen, men vi har meget kapsejladserfaring som individer. Vores starter har hele tiden været en stor styrke. Dertil passede den lette og springende vind os rigtig godt, og vi formåede at holde hovederne ude af båden og fandt rytmen i de meget omskiftelige forhold. At vi endte på podiet, gør os både glade og stolte, og det har helt klart givet os blod på tanden til at lære J70’eren endnu bedre at kende, så vi også kan sejle med om topplaceringerne i fremtiden.” Top-3 til Århus 1. division

  1. Roskilde Sejlklub: 18p
  2. Dragør Sejlklub: 23p
  3. KAS FLOW: 27p

    Link til den samlede stilling her.

Link til Frederik Sivertsens fede fotos på Ligaens Fb-side her.

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *