fbpx

Sundby Sejlforening klar til årets Women’s Champions League finale

Inkluder i Newsletter: Nej

140 kvinder er klar, når finalen i årets Women's Champions League finale sejles fredag, lørdag og søndag i Sundby Sejlforening

Weekendens enorme WOW-event, hvor hele 32 kvindehold fra 11 nationer mødes, må være et af de største stævner med rene kvindehold på startlinjen i Danmark nogensinde?

Stævnet, der arrangeres af Sundby Sejlforening og Sejlsportsligaen, vil sejle ligaformatet med otte J/70’ere på startlinjen. To hold har endda taget turen helt fra Australien. Fra de hjemlige breddegrader stiller fem danske besætninger til start. De tæller de nuværende Sailing Champions League mestre fra KDY, de danske WOW mestre Team Salt fra Aarhus, Happy Moms fra Nivå, matchraceholdet med Kristine Mauritzen på roret og det lokale Sundbyhold med matchraceveteraner som Josefine Boel Rasmussen og venner - det er jo ganske imponerende.

Intens spændning
Stævnet byder på intens spænding om hvem, der tager trofæet med hjem og kan kalde sig verdens bedste kvindelige klubbesætning. Det er samtidigt krydret med den specielle stævneatmosfære, som kun WOW-kvinder kan skabe. Så hermed også en kæmpe opfordring til at komme forbi Sundby Sejlforening i weekenden og oplev dette fantastiske stævne og arrangement.

Etableringen af Women on Water (WOW, red.) har givet et kæmpe boost til kvinder i sejlsport. Alene i den danske Sejlsportsliga står WOW-kvinderne for op mod 33 pct. af deltagerne. En stigning som er sket i takt med at WOW har vokset sig større. 

Kvinderne har fået et mødested og en identitet, hvor de kan dyrke sejlsport – på alle niveauer.

Vi ser stadig nye kvindelige sejlere komme til, mens gamle sejlervenskaber genoptages. Vi ser sejlklubber, der har fået nyt liv med deres J/70 miljøer, hvor WOW spiller en stor rolle. Vi ser WOW sejlere, der dyrker sejlsport 365 dage om året, lyder det i en udtalelse fra Ligaen.

Stævnet kan følges på Sejlsportsligaens FB side + på www.sapsailing.com

I forbindelse med eventet, er der også udgivet et WOW magasin - og som magasin-udgiver kan Bådmagasinet skrive under på - det er ikke et hvilket som helst magasin, men et super flot design med fede fotos og action:

Klik på forsiden og nyd det flotte magasin:

skærmbillede 2023 09 14 kl. 15.49.18

 


Galleri

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *