fbpx

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden rundt, følg dem i deres podcast

Inkluder i Newsletter: Ja

Lyt til andres råd, men drag dine egne erfaringer. Sådan lyder den indledende samtale til en ny podcast fra de to jordomsejlere, Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin, der i de kommende dage vil være på vej over Atlanterhavet i deres Jeanneau Sun Magic 44 fra 1989.

De to 24-årige kvinder har siden begyndelsen af august sejlet 2.000 sømil fra Aarhus til Madeira og Tenerife. Hvordan turen er gået, og hvilke erfaringer Anna og Rebecca har gjort sig undervejs, kan du høre mere om ved at følge deres podcast.

Foruden snakken om stort og småt vil Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin også bryde op med nogle af de skræmmehistorier, de mener, der florerer. De lytter gerne til andres erfaringer, og de har også forhørt sig hos andre sejlere om de områder, de besejler. Men de understreger, at man også skal gøre sine egne erfaringer og ikke lade sig skræmme af skrækhistorierne, som ofte er dem, der bliver promoveret.

I den seneste podcast fortæller de blandt andet om at krydse Den engelske kanal, der er berygtet for tæt tåge og kæmpe containerskibe – og senere Biscayen, som ofte kan byde på meterhøje bølger og kraftigt blæsevejr.

De to kvinder kommer også ind på sejlads-forberedelser, nattevagter og frygten for spækhuggere ud for Portugals kyster.

Forude ligger ca. tre ugers sejlads på Atlanterhavet – og det kommer vi nok til at høre mere om i de kommende fortællinger.

Du finder ’Bølgegang’ på Spotify her.
Udvalgte artikler *