fbpx

Dobbeltvinder af Vendée Globe satser på at Thomson vinder

Inkluder i Newsletter: Ja

64 dage har deltagerne i Vendée Globe tilbragt på havet. I front ligger franskmanden Armel Le Cléac'h, der har sejlet 89% af distancen, og på andenpladsen finder man britiske Alex Thomson. Afstanden mellem de to i skrivende stund er blot 90 sømil.

De seneste par døgn har Alex Thomson blot hentet og hentet på Armel Le Cléac'h. Frustrende for franskmanden at se sit forspring svinde ind time for time. Her til morgen/eftermiddag ser det dog ud til, at Le Cléac'h har fundet lidt mere fart frem i båden og igen øger afstanden. Siden morges, hvor afstanden kun var 77 sømil mellem de to, har Le Cléac'h udbygget forspringet med 13 sømil. På nuværende tidspunkt sejler Banque Populaire VIII afsted med 13 knob, mens HUGO BOSS kun skyder en fart på 9 knob.

Tidligere vinder satser på Thomson

Alex Thomson er den eneste britiske deltager i Vendée Globe, der primært sejles af franskmænd. Han har ved tidligere udgaver og ved denne udgave kæmpet hårdt for at vinde. I Vendée Globe 200-2011 var britiske Ellen Macarthur lige ved at vinde - hun måtte dog se sig slået af Michel Desjoyeaux, der også vandt sejladsen i 2008-2009. Michel Desjoyaux har denne weekend udtalt til Le Telegramme, at hvis han skulle satse penge på en vinder af Vendée Globe 2016-2017, så ville han tippe, at Alex Thomson kommer først over målstregen i Les Sable d'Olonne. Han har dog ikke begrundet sit valg.

Macif60107

Michel Desjoyaux.

De to både i front har lidt over 2.700 sømil tilbage, og man forventer, at de når Les Sables d'Olonne i løbet af de næste to uger.

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *