fbpx

Følg afslutningen LIVE - du finder link i artiklen

Det bliver i aften, at den første båd i denne udgave af Vendée Globe krydser mållinen, og det bliver med al sandsynlighed franske Charlie Dalin i Apivia.

De seneste opdateringer viser, at bådene kommer i mål lidt senere end forventet.

Første båd ventes som nævnt at være Apivia med Charlie Dalin som skipper. Han forventes hjemme mellem klokken 18.30 og 20.00.

Spændingen om hvem, der krydser linen som nummer to og tre er stor og et helt åbent opgør mellem Boris Herrmann i Seaexplorer og Louis Burton i Bureau Valeem2. Begge ventes inde mellem klokken 23.00 og 01.00. Endelige ventes LinkedOut og Maitre Coq inde i morgen tidlig mellem klokken 03.00 og 05.00. Det er aldrig før sket i sejladsens historie, at så mange både er kommet i mål inden for så kort tid, efter at have sejlet jorden rundt - vildt imponerende. 

Den samlede sejr
Ifølge prognoserne er det lige nu Yannick Bestaven - Maitre Coq, der ligger til at tage den samlede sejr, når hans godtgørelse, efter at have deltaget i redningen af Kevin Escoffier, fratrækkes - men det handler kun om få minutter.

Ovenstående forudsætter naturligvis, at bådene sejler de sidste sømil i den stærkt trafikerede Golf de Gascogne uden uheld af nogen art.

I løbet af eftermiddagen følger vi op på udviklingen i løbet og bringer mere info om, hvor man kan se målgangen live, stay tuned...

Følg Vendee målgangen live her
Først båd i Vendee Globe 2020-21 ser ud til at nå mållinen ud for Les Sables-d’Olonne kort efter solnedgangen 18.04. Om der når at komme livebilleder herfra er tvivlsomt, så det bliver nok snarere fra dock-in. Neden for har du links så du kan holde dig opdateret og følge den tætte afgørelse på verdens hårdeste kapsejlads. 

Der bliver livevideo fra Frankrig fra klokken 20.30. Sendingen kan du se fra Vendee Globes egen hjemmeside, og fra sejladsens officielle sider på Facebook og Youtube.

Indtil da kan du være med via live-tracking. Her i finalen bliver hastigheden øget så der er opdateringer hvert 30 minut på både der er 200 sømil eller tættere på mållinjen. Fra 60 sømil bliver der opdateret hvert 5 minut – Charlie Dalin har kl. 16.00 60 sømil til mål.

Man kan også se afslutningen via Eurosports online Player. 

Og så er der opdateringer løbende fra Vendee Globes Twitter og Instagram konti. 

 

Øvrige links:

Facebook: https://www.facebook.com/VendeeGlobe/posts/10164716003870187

Eurosport: https://www.eurosport.dk

Vendee Globe tracking:  https://www.vendeeglobe.org/fr/cartographie

Vendee Globe hjemmeside https://www.vendeeglobe.org/en

Twitter: https://twitter.com/VendeeGlobe

Instagram: https://www.instagram.com/vendeeglobe2020/