fbpx

11th Hour har forladt Haag - nu i kapløb med tiden

Related Articles: 11th Hour Racing søger godtgørelse, Video OPDATERET: Guyot i BIG CRASH med 11th Hour Racing - begge både er ude!
Inkluder i Newsletter: Ja

De har haft ufattelig travl, og mere end 600 mandetimer er blevet fyret af, for at få skaden udbedret, og gjort 11th Hour Racing sejlklar. 

Båden vil stå på trackeren som udgået af syvende og sidste etape fra Haag i Holland til Genova i Italien, men teamet ønsker at slutte af med det In-Port Race som starter 1. juli. 

"Vi var fast besluttet på, at dette ikke ville sætte en stopper for vores Ocean Race-kampagne," udtaler  skipper Charlie Enright (USA) til pressen og fortsætter, "Og jeg håber, det er langt fra slut. Det er et vidnesbyrd om hele teamets hårde arbejde, at vi kun 72 timer efter hændelsen er i stand til at komme ud på havet igen.” 

“Uret tikker og tiden er knap, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at komme til Genova, og for at slutte os til resten af flåden til Grand Finale of The Ocean Race. Vi ønsker at være der i tide til starten af In-Port Race den 1. juli, for at give os muligheden for at konkurrere og vinde, In-Port Race Series. Det er et race i racet, og nedtællingen er nu i gang."

Guyot ude
Guyout, som var skyld i hele denne missere, har også trukket sig fra syvende etape, og kommer ikke mere med i gamet. Det sammensatte Team Europe nåede at gennemføre tre etaper ud af syv, og som straf for den fatale kollision teamet var skyld i, har de måtte indkassere -1 point, så de slutter sidste med to point. 

11th Hour Racing
Teamet har søgt om godtgørelse, for syvende etape, og her fra redaktionen kan vi ikke rigtig se, hvorfor de ikke skulle få den, og dermed vinde den samlede og første udgave af The Ocean Race. 

Følg de tre både som er tilbage i The Ocean Race via tracker her - hvor du også kan skifte til Sprint racet, hvor de danske sejlere er med på hhv. Team Jajo og Mirpuri/Trifork Racing Team. Begge felter er placeret midt i Biscayen

Bonus info - teori
Resultaterne fra In-Port Race vil kun komme i spil, hvis to teams står lige i pointstillingen. Lige nu er Team Holcim noteret for 31, og hvis de vinder etapen til Genova slutter de altså på 36 point. 11th Hour Racing har lige pt. 33, og vil - hvis gennemsnittet af de tidligere seks etaper være over 4, nå 37 point. In-Port Race vil i så tilfælde altså kun være for at slutte af med manér, og så de mange tilskuere kan nyde synet af feltets vinderbåd. 


Galleri

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *