fbpx

Spækhuggere legede med 'Kirke' og team JAJO - se imponerende video

Related Articles: Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder, Dansk langtursejler forlist i Stillehavet efter kollision med hval, For første gang: Spækhugger-angreb i Nordsøen, Mareridt for norsk sejlerfamilie - spækhuggere angriber båden to gange, Spækhugger-angreb: Hvorfor gør de det? Og hvad skal man gøre? Se video, Spækhuggere angriber sejlbåde, Synker efter angreb af spækhuggere!
Inkluder i Newsletter: Ja

Vi skal da lige love for der sker 'ting & sager' ude på de store Oceaner. Tidligere i dag kunne du har på Bådmagasinet læse om det første angreb fra en Spækhugger i Nordsøen - senere kom omplysningen at en båd med otte danskere om bord er sunket på vej over Atlanten, efter kollision med to hvaler - se flere artikler om Orca-angreb under artiklen her.

Begge 'dansker-både'
Her til aften kom nyheden - at begge 'dansker både' i The Ocean Sprint Race - Team Jajo med Martin Kirketerp, og Trifork teamet med Dolmer / Bekking m.fl. torsdag har været meget tæt på de farlige Orca hvaler / Spækhuggere, som hærger i området ud for Gilbartar. 

Ingen af bådene melder om skader, og om bord på Team Jajo var de hurtige med kameraet, og har fået optaget en fantastisk video, hvor det er ret tydeligt hvad Orca'en 'går efter' - den ved godt roret (åbenbart) er en lækkerbisken, men om den bare skulle kløes lidt på snude, eller ikke var sulten skal vi ikke kunne sige...

Teamet bjergede sejlene og sænkede hurtigt farten på båden, så de ikke havde noget at lege med - det kan have været årsagen til de undgik uheldet.

Nyd lige Team Jajo's optagelser her: 

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *