fbpx

11th Hour får godtgørelse og vinder...

Related Articles: 11th Hour Racing søger godtgørelse, Video OPDATERET: Guyot i BIG CRASH med 11th Hour Racing - begge både er ude!
Inkluder i Newsletter: Ja

Fire point tildelte den internationale jury 11th Hour Racing som godgørelse, efter Guyot havde sejles dem ned ved starten på sidste etape - hvilket var nok til at gøre 11th Hour Racing til den rette vinder af den samlede Ocean Race 2022/23...

17. juni kunne du her på Bådmagasinet læse: Får 11th Hour et gennemsnit af deres placeringer tidligere i løbet, så får de virkelig glæde af den sejr på etapen fra Newport RI til Aarhus som talte dobbelt. 33 point har teamet samlet sammen på 7 etaper, hvilket giver 4,71 i gennemsint, rundes op til hele, betyder det 5 point, rundes ned – ja til 4, og så vil 11th Hour Racing slutte på enten 37 eller 38 point i den samlede stilling.

Juryen afsagde deres dom torsdag formiddag, og der findes her i skrivende stund stadig tid tilbage, hvor de øvrige teams kan anke afgørelsen.

I pressemeddelelsen udtaler skipper "Jeg er helt i ekstase - dette løb tager alt ud af dig - følelsesmæssigt, mentalt og fysisk. Jeg er utrolig stolt af hele vores team, som har arbejdet utrætteligt i tre år for at nå dette punkt. Der har været højder, nogle utrolige højder, men også lavpunkter, der har slået os alle sammen, men de var det hele værd at høre denne nyhed i dag.” - og Charlie Enright fortsætter, "At være det første amerikanske hold, der løfter dette trofæ, er en enestående ære, og at dele budskabet og fremvise handling og innovation for havets sundhed har gjort dette til en virkelig virkningsfuld, global kampagne. Det er ikke sådan, jeg ville have tegnet det her op, men sejren er alligevel sød," sluttede Enright.

 


Galleri

Kort nyt

Kære Line, lad nu den nye formand sætte sit nye team

Kort nyt

#588: Ny udgave på vej på gaden - online fra i dag

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Branchenyt

OneSails udvider med ny forhandler i Vejle

Kort nyt

Skoleskibet Danmark stopper med at sejle 

Kort nyt

Sejlerne og en enstemmig jury bag Årets Havn 2023

Kort nyt

Uenighed splitter parterne - Chistian Lerche stopper som...

Branchenyt

Ny webshop med 'godter' til båden

Udvalgte artikler *